Premiär » Butiksandelar » V64 » Andelsspel » V6 » AB Trav och Galopp
  • Hem
  • Premiär för butiksandelar till V64
BB200404 PA079
Nyheter

Premiär för butiksandelar till V64

19 november 2020

AB Trav och Galopp tar nu nästa steg i satsningen på butiksandelar, när "miljonspelet flera dagar i veckan" blir tillgängligt fr.om. måndag 23 november.

De mycket populära streckspelen V75, V86 samt Grand Slam 75 finns redan som butiksandelar sedan en tid tillbaka hos spelbolaget AB Trav och Galopp. Vilket bidrar till högre omsättning, som i sin tur leder till större vinstpooler och möjlighet att vinna riktigt mycket pengar! 

Med start måndag 23 november får vi äntligen tillgång även till V64 som butiksandelar. Spelformen som ATG marknadsför genom: "Miljonspelet flera dagar i veckan".
Där vi alltså kan bli belönade med riktigt fina pengar, flera dagar i veckan. Om vi lyckas hitta vinnaren i de sex loppen som ingår inom V64, det vill säga. 

  • Unikt är dessutom det faktum att vi här kan välja att enbart spela för den största vinstpotten. Något som kan visa sig vara ett riktigt smart drag vissa gånger.

Om spelformen V64

Grundförutsättningarna för V64 är att hitta vinnarna i sex V64-avdelningar. Potten fördelas sedan mellan de som fått sex, fem och fyra rätt på sina kuponger. Spelformen erbjuds främst till svenska omgångar inom travet varje måndag, tisdag, torsdag samt fredagskväll - och ibland även till galopp, som främst sker söndagar vid lunch. Med reservation för förändringar i tävlingsschemat.

Spela V6

Du kan välja att spela endast för 6 rätt (V6). Vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt. Observera att du inte får någon utdelning för 5 och 4 rätt vid V6.

"Du kan välja att spela endast för 6 rätt (V6). Vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt."

Butiksandelar

Genom att spela tillsammans med andra och vara med på ett större system, ökar dina vinstchanser. Framför allt är det extra roligt att vinna tillsammans! Dessa så kallade butiksandelar finns att köpa både här på nätet, samt i den fysiska butiken. Så att samtliga som önskar får möjlighet att vara med i jakten på miljonerna.

Bli medlem i Travstugans lag

Att vara medlem i Travstugans andelslag Direkten Ryd är gratis. Förutom möjligheten att kunna köpa våra andelar som finns i både olika storlekar och prisklasser, bjuder vi även på den senaste informationen, speltips och uppsnack inför varje spelomgång till V64.
Ni får även tillfälle att chatta direkt med våra spelexperter, så kallade "spelläggare".

Varmt välkomna till Sveriges trevligaste andelslag!

Våra experter som erbjuder andelar till V64
  • Andreas Stenberg, Norrköping
  • Johan Karlsson, Hudiksvall
  • Christian Sandholm, Göteborg
  • Kim Lagerhem, Linköping
  • Joakim Eriksson, Kopparberg
  • Jimmie Nordberg, Sundsvall
  • Niklas Lindstedt, Örebro

Åldergräns 18 år. Spela ansvarsfullt!
Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Dela inlägg

Kommentera