• Hem
  • Kim avslöjar strategin bakom sommarens andelsvinster
Kim intervju
Nyheter

Kim avslöjar strategin bakom sommarens andelsvinster

13 augusti 2021

Kim har varit en framgångsrik spelläggare ända sedan hon anslöt till laget. Under sommaren har hon uppvisat en sällan skådad formtopp, där fina andelsvinster rullat in på löpande band oavsett spelform.

Stort grattis till alla fina framgångar, hur känns det att vara spelläggare just nu?

- Tack så mycket! Det känns fantastiskt roligt att få vara del av Travstugan och tippa trav. Den senaste tiden har det ju gått ganska bra och det är extra roligt såklart att kunna dra in pengar åt våra härliga kunder, som valt att ge just oss sitt förtroende. 

Hur spenderar du dina sommardagar för tillfället?

- Jag jobbar halvtid i reception på ett gym och när det behövs är jag hos Oskar Svanberg och hjälper till i stallet. Av den lediga tiden går många timmar åt till travplugg och planering för framtiden, där jag tänker fortsätta utveckla travintresset. Försöker såklart vara ute i solen så mycket det går också.

Vad tror du har varit framgångsfaktorn bakom alla dessa andelsvinster?

- Oj det är svårt att säga. Jag försöker faktiskt att inte "plugga sönder" omgångarna, ibland känns det som att det bara blir fel när man får till sig för många åsikter från olika håll. Jag gillar att ögna igenom olika tips, sedan läsa intervjuer och tankar från tränare/kuskar för att därefter djupdyka i intressanta ekipage. I slutändan litar jag mycket på min egen magkänsla som överlag brukar ge ganska bra resultat.

Slutligen, vad vill du hälsa till dina andelsköpare från norr till söder?

- Vill återigen tacka alla som tror på mitt sätt att spela och väljer att köpa mina andelar. Jag tror mycket på att vara trogen till sitt eget spelsätt och jag jobbar hårt för att ge er köpare riktigt fina vinster så ofta som möjligt - målet är såklart att sätta första miljonvinsten!

Ett urval av Kims andelsvinster
  • 2021-08-09 Vinst per andel 1856, totalt 27 842 (V64)
  • 2021-07-27 Vinst per andel 2556 , totalt 38 347 (V86)
  • 2021-07-21 Vinst per andel 2538, totalt 30 451 (V86)
  • 2021-07-07 Vinst per andel 1177, totalt 11 665 (V86)
Följ Travstugan på Youtube