• Hem
 • INFÖR V75: Finaljackpot på Solvalla!
Mellby Free
Nyheter

INFÖR V75: Finaljackpot på Solvalla!

22 november 2021

V75 kommande lördag innehåller det mesta man kan begära i slutet av november. Det är V75-finaler på Solvalla med högklassig travsport samt jackpot på V75! Här är tidig koll, lopp för lopp:

V75-1

 • Uppgiften ser lite mer lämplig ut för 5 Mellby Free den här gången. Stoet får åter springa barfota runt om och är favorit för ledarpositionen. Därifrån är hon mycket svår att ta ner i Stoeliten.

6 Kali Smart har vi inte sett sedan Kriteriehelgen. Fyraåringen är under en rejäl utveckling och har varit imponerande på slutet. Spännande se hur hon står sig den här gången. 7 Dear Friend överygade senast men hamnar pyrt till härifrån och som alltid har man respekt för tuffa 9 Hevin Boko.
8 Barbro Kronos gick jättefint i hennes debut i Stoeliten senast, men svårt begära stordåd härifrån.

    V75-2

    Adrian Kolgjini får åter uppdraget bakom 10 Processo som jag tycker är värd att nämnas först och främst. Efter en vass seger på V75 näst senast kunde femåringen senast övertyga än mer när han klev förbi Ture L.A. och vann plättlätt. I den starten fick han springa med skor och nu återgås det till barfota!

    11 La Verite är ständigt aktuell i den här klassen och även fast kapaciteten är hög på 12 Ture L.A. tycker jag han känns bortlottad den här gången.
    4 Kilmister Boko
    har jag alltid respekt för när han får ett så perfekt läge bakom bilen

      V75-3

      1 Milliondollarrhyme drog för en gång skull kanonläge i Gulddivisionens final. Hans avslutning nere på Vincennes senast var riktigt läcker och sjuåringen känns tidig den här gången!
      5 Brother Bill
      var en av få som hanterade omstarterna senast och har nu briljerat i två raka segrar. 

      9 Esprit Sisu har varit väldigt bra under hösten men att han tillsammans med 10 Milligan's School ska kunna segerstrida här bakifrån blir tufft...

        V75-4

        4 Minnucci Zon ska reda ut spår 4 i volten men när hon väl gjort det hoppas så klart André Eklundh att få köra sig framåt. Tvek att det blir någon ledning då jag personligen har respekt för 2 Didi Dam. Minnucci Zon har däremot varit strålande bra på slutet och står dessutom perfekt inne i startvolten.
        7 Zante Grif
        är en ständig följeslagare och läget den här gången tycker jag ändå är väldigt spännande. Stoet kommer sitta perfekt till tidigt.

        6 Ottilia Fri vinner på V75 när som helst och 9 Georgia Am redde inte ut startmomenten på Jägers i lördags och loppet var över för hennes del innan det ens han gå iväg. 15 Svecak Palema är troligen bäst i fältet men minsta strulet längs vägen härifrån kan göra att det blir för långt fram... Mycket måste klaffa för att hon ska kunna runda allt härifrån.

        Admiral As 2

        Admiral As med toppchans i V75-5.

        V75-5

        • Silverdivisionen med en Guldvinnare

        Ja, visst är det som så att 3 Admiral As helt enkelt är av annan klass än Silverdivisionen. Han är som gjord för Gulddivisionen och när utgångsläget den här gången dessutom blev alldeles perfekt så känns han onekligen mycket svårslagen. Lär bli omgångens jättefavorit!

        1 Algot Zonett är tidig bakom ifall man planerar på gardering och 4 Emoji fick mest en genomkörare i lördags från spår 12. Flemming Jensen såg aldrig ut att begära särskilt mycket av honom så tredjeplatsen var stort plus.

             V75-6

              • Äntligen läget med sig!

              Jag har trott väldigt mycket på 2 Gooner i hans två senaste insatser på V75 fastän utgångslägena varit utmanande. Han har stått för två jättefina andraplaceringar och nu när han äntligen har läget med sig ska det bli högintressant i Bronsfinalen!

              Utmanaren till Gooner är stallkamraten 1 Xanthis de Roi och åter blev det bakspår för 10 Moses som dock lyckades vinna från samma läge senast. 7 Oracle Tile får åter Örjan Kihlström i sulkyn. Femåringen trivdes ypperligt med Kihlström senast de tävlade ihop!

                V75-7

                Det är givetvis klart gynnsamt att Erik Adielsson nu fått köra 7 Parker en gång och känner fyraåringen lite bättre till den här starten. Det verkar vara något extra i den här fyraåringen som trots spår 7 bakom bilen är tidig i segersurret.
                Stallkamraten 9 Santos de Castella är inte mycket sämre!

                1 Bugatti Miles får testa på jänkarvagnen för blott andra gången i karriären och första gången i regi Daniel Redén. 8 Hipster Am gillar jag men läget den här gången är ingen höjdare och därtill har han haft kort tids halsinfektion.