Inför V75 Elitloppssöndagen » 26 maj | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • Inför V75 Elitloppssöndagen
Elitloppet travsugan
Nyheter

Inför V75 Elitloppssöndagen

26 maj 2020

Söndagens V75-omgång håller yppersta världsklass! Elitkampen och försöken i Elitloppet kryddat med Fyraåringseliten och omöjlige Ecurie D. som fick svårast möjliga utgångsläge gör V75-omgången femstjärnig. Här är tidig koll av söndagens lopp!

Travstugans V75-andelar hittar ni här!

V75-1 - ELITKAMPEN

Vilken fantastisk upplaga av Elitkampen 2020!

4 Odd Herakles radar upp segrarna och lita på att Tom Erik Solberg har rejäl segeroptimism!
8 Lome Brage
laddas givetvis trots läget. Lyckas Erlend Rennesvik mot förmodan nå ledningen vet vi ur snabb Lome Brage är.

10 Månprinsen A.M. startar trots allt i Elitkampen och vi alla vet ju hur fantastisk bra han är. Bakspår över kort distans är däremot stentufft i det här sällskapet.

V75-2 - FYRAÅRINGSELITEN STON

Adrian Kolgjini kör ut med racertankar tillsammans med 2 Sashay My Way. Med helstängda huvudlaget är taktiken givet. Samtidigt såg stoet riktigt vass ut i träningsjobb under måndagen!

7 Southwind Queen närmast skenade runt ovalen senast, men läget nu gör det svårt.
1 Dontlooseallmoney
är intressant från det här utgångsläget.

9 Gina Mearas gillar jag och nu med två lopp i kroppen oc barfota runt om ska hon bli spännande. 10 Golden Tricks har inte fått någon bra Sverige-start. Frågan är hur hon står sig den här gången!?

V75-3 - FYRAÅRINGSELITEN 

8 Ecurie D. besöker åter Solvalla och superlativen börjar ta slut på att beskriva fyraåringen. Nio raka segrar och trots spår 12 gick det inte att slå honom senast heller.
Spännande med Erik Adielsson den här gången. Trots spåret är han självklar förstahäst och i det skicket han visat upp går det inte att kalla honom annat än vinnaren.

1 Osterc med Jos Verbeeck siktar säkert på att försvara innerspåret hela vägen. 
4 Admiral As
håller jag som främsta konkurrenten till Ecurie D. och ska bli spännande se honom om jänkarvagnen åker på!

V75-4 - TREÅRINGSELITEN

4 Hell Bent For Am gör tredje starten i Sverige. De två första har varit i överlägset skick och stall Stefan Melander låter barnsligt nöjda inför den här starten. Visst blir han svårslagen.

1 Philosopher var grym senast och får garanterat fin resa hela vägen. Ges han platsen går han vasst över upploppet här.
7 Billions
är en stark typ som jag tror blir nåt under nästa år som fyraåring. Läget här gör det givetvis lite svårt, men vid gardering ska han tas i åtanke!

V75-5 - UNGDOMSELITEN

Anders Eriksson tillhör bland de bättre ungdomarna i landet och här kör han 4 Chapuy som från framspåret siktar på att leda det här runt om. 
5 Harley D.E. tar nya tag efter att inte ha kommit till sin rätt på Åby senast. Positionen utvändigt ledaren?

9 Tabasco C.D. var strålande i uttagningen till Kungapokalen och gjorde vad han kunde i finalen. Joakim Granlund är bäste vän med hästen och kommer flyga fram över sista halvvarvet. 

V75-6 - ELITLOPPET FÖRSÖK 1

1 Vivid Wise As såg inget vidare ut senast, men jag litar på att Björn Goop hittat rätt med honom till det här. 3 Disco Volante är mycket belåten med utgångsläget och försöker ladda sig framåt direkt.

8 Earl Simon är i absolut toppform för dagen, men minuset är möjligen kusken Franck Ouvrie som inte riktigt är "hemma" på svenska ovaler. Earl Simon siktar främst på finalplats, men i den formen han är i för dagen så måste han tas på allvar.

V75-7 - ELITLOPPET FÖRSÖK 2

1 Elian Web är jättenöjd med spårlottningen. Jorma Kontio försöker leda runt om från läget och vi har ju sett hur stark hästen är i den positionen.
Personligen har jag dock svårt att se Elian Web som given etta här...

Adrian Kolgjini tror mycket på sin 3 Tae Kwon Deo och räds knappast Elian Web. Ger ledaren en match.
4 Attraversiamo tror jag väldigt mycket på i slutsegern. Kanske ingen vinnare här utan mer i fokus på topp 2 och skaffa bra spår.

Dela inlägg

Kommentera