• Hem
  • HELGENS FEMMA: Melkko-effekten!
Kjk
Nyheter

HELGENS FEMMA: Melkko-effekten!

18 februari 2024

Travhelgen innehöll bland annat Bergsåker Winter Trot och stallet i fokus blev Katja Melkkos.

1 - STALL KAJTA MELKKO

Att ta en dubbelseger på V75 är som oftast en bedrift och i Bergsåker Winter Trot var det ju verkligen inget snack om saken. High On Pepper var överlägset bäst och senare kunde även It's Peppertime med lätthet segra i V75-7.
Stall Katja Melkko kunde resa ifrån Bergsåker med en dubbelseger på V75.

2 - JOKERN FÖR ÅRET

Thomas Linder har onekligen fått rejäl fart på Caton och i de fyra senaste starterna så har hästen tagit rejäla kliv. Intrycket i fredags var femstjärnigt där han vann med flera, flera längder. Caton är verkligen en joker det här året och det är ovisst hur långt hästen kan gå - precis en sån man vill ha denna trav-säsongen!

3 - MELANDER-GARANTIN

Stefan Melander skriver varje fredag i en kolumn på Expressen. Som oftast när han lämnar klartecken på sina hästar så visar han ha helt rätt för sig. I fredagens kolumn garanterade han Xanthis Hilton-seger och meddelade att hästen borde vara en spik på V75-spelet. 
Sagt och gjort som oftast så levererade Melander-garantin!

Skarmbild 2024 02 18 204856

4 - HÖGINTRESSANT DEN HÄR SÄSONGEN

Andreas Lövdal har fått väldigt bra snurr på stallet sitt och den jag tycker är utropstecknet är Delon Grif.
I fredags kunde italienaren med Lövdal i sulkyn ta en mycket säker och stark seger och nog fanken är Delon Grif högintressant den här säsongen. Jag tror han kan bli en V75-profil!

5 - SPÅRTORSK? KNAPPAST

Spår 12 över kort distans innebär som oftast en spårtorskhet. Det är närmast omöjligt att vinna därifrån över den distansen. På söndagen visade däremot Needle'Em en överlägsenhet och trots den här uppgiften var han bäst och vann med flera längder!

Följ Travstugan på Youtube