• Hem
  • DRAGET I LAGET - Vi jinxar i Gulddivisionen!
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET - Vi jinxar i Gulddivisionen!

15 mars 2024

På lördag örs V75 i norska Bjerke. Här är några av Travstugans måstestreck i jackpoten!

JIMMIE NORDBERG - 8 Lucca (V75-1)

8 Lucca har inte vunnit på slutet men springer på och gör det bra varje gång. Nu tre varv och då kan man gynnas av att kunna hålla tempot hela vägen in i mål och nu testar man att rycka av skorna, spännande till låga procent.

Spela på V75 med Jimmie här!

MARTIN ENGSTRÖM - 8 Black Mountain D.E. (V75-2)

Här hittar vi mitt drag i omgången som många kommer tappa bort.
Michael Lönborg har anmält EN häst till den här dagen och det är 8 Black Mountain D.E..

En tyskfödd stark herre med Maharajah som pappa och jag hoppas Calle Jepson läser på lite hur hästen fungerar. Han tar mer än gärna den tunga vägen i loppet och en av de mest starka i fältet. För mig är han högt rankad och kommer håvra under 5%!

Spela på V75 med Martin här!

WILLIAM HERBINGER - 4 The Baron/7 A Perfect Dutchess (V75-3)

Ja, denna vecka kommer jag med två drag och det i V75-3! Då Frode Hamre säger att detta blir en tuffare uppgift än tidigare lopp för favoriten 10 Cool Trix som är spelad till 60% så tycker jag det är mer intressant på Hamres andra häst i 7 A Perfect Dutchess som står bra inne på pengar här och även nerstruken ett steg.

Sen har vi även 4 The Baron som nog kommer sitta i ledning och blir inte lätt att ta ner och på en spetshäst till 9% får man inte missa heller!

Spela på V75 med William här!

JOEL ALENMALM - 7 A Perfect Dutchess (V75-3)

Hästen trivs bäst i främre träffen och man lär ladda en del från start trots det dåliga spåret. Hon står bra inne i loppet och hon har rätt så god kapacitet. skulle hon stå för en bra prestation skulle det kunna räcka långt och 3 % i nuläget smakar mumma.

Spela på V75 med Joel här!

JIMMY WESTBERG - 8 Mose Eagle (V75-3)

I en trevlig Jackpotomgång från Bjerke där Frode Hamre som vanligt står i centrum. Så har jag hittat mitt drag i det lopp där Hamres segermaskin Cool Trix startar, dvs V75-3 där 8 Mose Eagle känns väldigt spännande till runt 10%. Nu rycks skorna, jänkarbiken åker på, nerstruken ett spår och loppets bästa kusk bakom tömmarna. Ni hör ju att Cool Trix till runt 60% kommer få det tufft.

Spela med Jimmy på V75 här!

JONAS HARRYSSON - 2 Beartime (V75-6)

Spikar man inte stora favoriten 1 Stoletheshow så ska man ta med nr 2 Beartime som kommer få en fin resa härifrån. Kanske rygg på ledaren sen lucka! 8% just nu.
Go go André!

Spela på V75 med Jonas här!

FELIX BERGGREN - 9 Mellby Jinx (V75-6)

Jag har hittat en riktig miljonskräll i nummer 9 Mellby Jinx (V75-6). Här tror jag att man ryggar 1 Stoletheshow för att få ”vinnarhålet” och när 10 Demon har masserat Stoletheshow under loppets gång så tror jag luckan uppenbarar sig för ”Jinxen” och då spurtar han ner allt till 7%!

Spela på V75 med Felix här!

Följ Travstugan på Youtube