• Hem
  • DRAGET I LAGET: V86-jackpot på Eskilstuna
Dragv86
Nyheter

DRAGET I LAGET: V86-jackpot på Eskilstuna

17 juli 2024

Vi har en toppenkväll framför oss med fina tävlingar och V86-jackpot. Här är dragen från Travstugans experter!

FELIX BERGGREN - 2 Jerka Sting (V86-1)

Jackpot på V86 och då behöver vi en bra spik!! Tror att den hittas redan i V86-1. Nummer 2 Jerka Sting är spelad på ofattbara 14%…?! Här står det spets och slut i min bok. 

Hästen älskar distansen 2640 meter och när det vankas både barfota runtom och amerikansk sulky, då rår ingen på honom! Fin spik till låg procent!

Spela med Felix ikväll - klicka här!

WILLIAM HERBINGER - 15 Nycora (V86-2)

Kommer med enprocentare som drag och det redan i avdelning 2 på 15 Nycora. Man kan räkna med att det är påställt nu när det är hemmaplan och hästen blir underskattad gång på gång. Tjänat mest i fältet och går bra tider, här sveper Svedberg alla på upplopps rakan!

Spela med William ikväll - klicka här!

JONAS HARRYSSON - 3 Dostojevskij (V86-3)

Jackpot på V86 och fina hästar denna onsdag! Mitt drag hittar jag i V86-3. Jag tycker detta loppet känns öppet och då det är lite galopprisk på favoriten Barn Ready så väljer jag att garderar.

Man får inte glömma bort 3 Dostojevskij. Tränaren är uppåt och hästen har bra form. Det blir barfota runtom och jänkarvagn för första gången. 5% i skrivande stund.

Spela med Jonas ikväll - klicka här!

CHRISTIAN SANDHOLM - 12 Nikita R. (V86-5)

12 Nikita R. tycker jag går från klarhet till klarhet och hon har verkligen visat att hon gillar att vinna. Här ställs hon inte mot något speciellt kapacitetsmässigt på framspåren (möjligtvis att Conrad kan få fuska bort loppet, men annars) och jag tycker spelprocenten är alldeles för låg. 

Vanlig vagn är ett litet minus jämfört med enligt mig värsta motbudet Elin Avant. Elin Avant har andra sidan gett sig lite lätt vid motstånd så i min bok bör Nikita R. ha en bra chans här. Till under 10% är det ett riktigt häftigt spikförslag!

Spela med Christian ikväll - klicka här!

JIMMIE NORDBERG - 12 Nikita R. (V86-5)

12 Nikita R har två raka segrar visade att man kan gå i spåren senast och det kommer krävas denna gång. 

När man får under 10% på en häst som ser ut att bara gå framåt med loppen så är det lite extra spännande. Bakker ligger lite lågt i intervjuer men jag tror det är en bra segerchans

Spela med Jimmie ikväll - klicka här!

DAVID DABESKOVIC - 10 Pingis (V86-6)

10 Pingis hade ett svårt läge senast och hamnade dåligt på det från början. Men spurtade fint in på upploppet och visade fortsatt form. Här har han en startsnabb rygg från början och kan hamna bra på det. Erik Adielsson sköter spakarna och till 9% är han given på mina kuponger.

Spela med David ikväll - klicka här!

MARTIN ENGSTRÖM - 9 Head of State (V86-8)

Jag tror det bara är att glömma senast. 9 Head of State var i behov av lopp i kroppen och startade mot ett rätt okej motstånd på Bjerke med bättre dagsform.
Head of State var dessutom lite väl för taggad att besöka ovalen igen och hans sjabblande energi blev lite av hans fall.

Nu har han ett perfekt bakspår och det kommer gå undan där framme. Head of State väntar jag mig stå för en riktigt bra insats från det här utgångsläget och jag tror han segerstrider

Spela med Martin ikväll - klicka här!

Följ Travstugan på Youtube