• Hem
  • Draget i laget » V75-jackpoten 3 juni 2023
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » V75-jackpoten 3 juni 2023

2 juni 2023

Dragen är hittade inför V75-jackpotten. Här är en del av experternas guldkorn - var gärna med och rygga DIN favorit!

JIMMY WESTBERG - 1 Enge Eros (V75-1)

V75-1, som är ett voltstartslopp över 2640m. Och då tänker jag att 1 Enge Eros borde få en riktigt fin resa. Jag har alltid haft ett gott öga till hästen och nu när formen är på topp i ett öppet lopp, så måste den bara streckas till 5%! Att underskattade Claes Sjöström har 2 segrar på 3 starter med Enge Eros är ju inte direkt ett minus heller

MATTIAS PETTERSSON - 1 Enge Eros (V75-1)

1 Enge Eros är en häst jag gillar skarpt. Han gör alltid sitt och går hela vägen in i mål.
Senast hamnade han helt fel på det men gör trots det ett topplopp och är inte långt ifrån att knipa tredjeplatsen. I en rätt blek bronsdivision och från ett utmärkt läge är han given på kupongerna och en potentiell spik i omgången.

JIMMIE NORDBERG - 5 Kron Vici Star (V75-1)

5 Kron Vici Star öppnar bra i voltstart och spår fem ska inte skapa något bekymmer. Jag tror man kan ta sig till spets trots spåret och sedan kanske man släpper över distansen? Men får en bra resa och ett intressant streck i inledningen under 5%!

MARTIN ENGSTRÖM - 11 Gambino Brick (V75-1)

Det är en streckkrävande inledning bakom 4 Rossi Garline och ett rejält skrällbud jag har med på kupongen är 11 Gambino Brick.
Oskar J Anderssons hästar har gått bra på senare tid och jag tycker även Gambino Brick visat på slutet att han är på väg upp i form.

Småtrist med bakspår så klart men han står lite halvhårt inne i loppet så det är möjligen bara bra över 2 640 meter.
Det är även på hemmabanan ska sägas och han ska tävla barfota runt om. Formen på stallet och hästen kan göra att Gambino Brick skräller!

DAVID DABESKOVIC - 2 Lozano di Quattro (V75-2)

2 Lozano di Quattro är en ruskigt bra häst för klassen men som det inte stämt helt fullt ut för. Jag hoppas han levererar nu och visar hur bra han kan vara.
Näst senast satt han fast med allting sparat och senast hade han en dålig dag på jobbet. Man har lagt om träningen på honom nu och han ska vara i bra ordning till det här loppet. 

Spår två ska inte vara några bekymmer och med lite klaff med positioner så blir jag inte överraskad om han blåser förbi alla. Ynka 6% just nu!

FELIX BERGGREN - 8 Diva Ravina (V75-4)

8 Diva Ravina i V75-4 är spelad på ofattbara 0,70%!!! Jag tror hästen får rygg ledaren här och då går ingen säker på upploppet om luckan skulle komma. Petter Karlsson känner hästen väl och tränaren meddelar att det är form på hästen! Kanske inte bara vinner men med en garanterat fin resa så spurtar hon fint!

Följ Travstugan på Youtube