• Hem
  • DRAGET I LAGET: Trippeltravet på Axevalla med V75!
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET: Trippeltravet på Axevalla med V75!

19 juli 2024

Vi har dubbla V75or denna helgen från Axevalla och visst har våra experter koll på dragen!

CHRISTIAN SANDHOLM - 6 My Star Is Born (V75-2)

Måla på i V75-2 säger jag då det ser i princip olösligt ut på förhand!

6 My Star Is Born har visat fina fartresurser för klassen och gör det bra mest hela tiden just nu. Kan öppna riktigt snabbt och är en spetskandidat om Emilia väljer att ladda. Nås spets utan för högt pris så kan de leda hela vägen.

JONAS HARRYSSON - 6 Working Class Hero (V75-3)

Stochampionatshelgen med V75 på Axevalla. En riktig klassiker!  Mitt drag hittar vi i V75-3 där jag tycker nr 6 Working Class Hero har lite för lite streck på sig just nu.

Barfota runtom och bättre spår än sina värsta konkurrenter. Jag tror att han kan få överta ledningen och då är mycket vunnet.  Missa inte den! 14% i skrivande stund.

JIMMIE NORDBERG - 8 Denali Doc (V75-4)

8 Denali Doc har visat fin form, i en spårtrappa behöver inte spår åtta vara fel. Hästen öppnar bra och hittar man ner i andraspåret kan man avsluta bra och ett intressant streck i ett öppet lopp, då hästen är travsäker och vunnit med kusken tidigare och just nu 3%

    JOEL ALENMALM - 3 Triton (V75-5)

    Jämn och säker häst som brukar kunna leverera fina avslutningar. Intressanta ändringar med barfota runt om och jänkarvagn och med rätt resa kan han absolut segerstrida!

    FELIX BERGGREN - 12 Make It Schermer (V75-6)

    12 Make It Schermer skulle ”ALLA” ha näst senast. Blev alldeles för het i ledningen då och jag tror hästen helst ska gå i ryggar. 

    Det får han göra nu, och om hästen håller sig lugn och reglerbar fram till upploppet så får resten se ryggen på honom! Jag tror på rejäl körning i loppet och då är 4% galet lågt!

    MARTIN ENGSTRÖM - 6 Lucifer Boko (V75-5)

    Jag tjatar vidare, jag gör ju det... 6 Lucifer Boko har verkligen gjort allt rätt men ändå inte fått vinna. Det borde vara dags snart tycker jag och nu startar han i ett bra Silverlopp.

    4 Lozano di Quattro kan vara omöjlig från ledningen men jag hoppas det svaras invändigt och att han får jobba lite för det.
    Låt det gå undan här så kan Lucifer Boko kanske äntligen få sätta dit nosen först!

    Följ Travstugan på Youtube