• Hem
  • DRAGET I LAGET - Solvalla med finaler!
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET - Solvalla med finaler!

22 mars 2024

En finfin V75-lördag väntar oss med finaler och Stoeliten på Solvalla inom V75-spelet och givetvis har vi hittat dragen i omgången!

JOEL ALENMALM - 2 I Love Faux Depart (V75-4)

2 I Love Faux Depart tycker jag känns spännande på lördag, fick press senast när hon hade täten men blev ”bara” tvåa. Nu växlar man upp och det blir både bike och barfota runt om som skulle kunna höja henne ordentligt.

Lyckas man nå täten här med tror jag de övriga kan få svårt att plocka ner henne. Nu hoppar dessutom Goopen upp i sulkyn igen. Spets och slut?!

Spela på V75 med Joel här!

FELIX BERGGREN - 11 Bold Face (V75-4)

11 Bold Face blir mitt drag den här veckan i V75-4! Stoet vann senast utan problem och nu åker biken på igen!
7% är alldeles för lite och Erik Adielsson vet vart mållinjen ligger på Solvalla!

Spela på V75 med Felix här!

WILLIAM HERBINGER - 11 Winner Brodde (V75-5)

Om storfavoriten 2 Danao degli Dei kommer bort vilket den kan göra då Gocciadoro hoppar upp bakom igen, då tror jag Untersteiner med 11 Winner Brodde kommer kunna snuva alla på vinsten.
Kommer i fin form och tror bara den sveper förbi alla på upplopps rakan! 3% sitter fint

Spela med William på V75 här!

JIMMIE NORDBERG - 1 Global Dependable (V75-6)

1 Global Dependable öppnar bra och kan nog hålla ledningen om man vill, men då man blev trött senast vill man nog släppa. Sedan sitter man perfekt på innerspåret och kommer luckan kommer man avslutar bra och blir mitt drag i omgången.

Spela på V75 med Jimmie här!

CHRISTIAN SANDHOLM - 7 Winterburn (V75-7)

7 Winterburn är mitt drag!. En riktig vinnarskalle som jag trodde skulle kunna utmana Esposito senast. Lite jämnare i spårlottningen mellan dem denna gången och Winterburn kommer sitta närmare inför slutrundan. 

Han har en vass avslutning och någon som är duktig på att nyttja just sådana är Örjan som sitter upp bakom igen. Kanske når man hela vägen fram denna gång?

Spela på V75 med Christian här!

MARTIN ENGSTRÖM - 9 Jalapeno K. (V75-7)

En som smyger med bakom två höjdarna är 9 Jalapeno K. som trivs kanonbra med Erik Adielsson. Hästen, som är lika stark som sitt namn, har gjort det väldigt bra en längre tid och nu till finalerna ska skorna dras runt om. Jag tycker detta är en av omgångens mest intressanta hästar och given på kupongen

Spela på V75 med Martin här!

Följ Travstugan på Youtube