• Hem
  • Draget i laget » Östersund 21 januari 2023
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Östersund 21 januari 2023

20 januari 2023

Nog kan vi bjudas på ett par roliga skrällar när V75 besöker Östersund. Här är ett par av Travstugan-experternas drag i omgången!

MATTIAS KARLSSON - 7 B.B.S.Avicii (V75-2)

7 B.B.S Avicii har gått bra länge nu och står verkligen på tur för en seger på V75. Favoriten 4 Chitchat kanske bara är bäst men procenten skrämmer mig och garderingen är given. Kör i tid nu Jenny!

JIMMIE NORDBERG - 8 Just More Fun (V75-4)

Ett intressant stolopp där 8 Just More Fun kommer från formstallet Lars Wikström, har ett gäng segrar men går nu upp i klass. Även kusken Henrik Svensson har bra form för tillfället och då det kan vara ett öppet lopp tycker jag runt 10% på denna form, sitter direkt i andraspåret kan vara mycket intressant och ett måste streck på mina system.

KIM LAGERHEM - 11 Whitsun Madonna (V75-4)

Detta 8åriga sto närmar sig slutet på tävlingskarriären och i mars är det avel planerat. 2022 blev det ingen seger men senaste starten var riktigt positiv där hon slutade trea bakom Huddlestone och Impala am - motståndet imorgon är inte av samma kaliber.
Hon känns väldigt laddad i träningen enligt stallet och med perfekt smygresa är det inte otänkbart med seger i årsdebuten. Helt ospelad och en rolig skräll att plocka med!

DAVID DABESKOVIC  - 11 Bokli Rapp (V75-6)

11 Bokli Rapp N.O har varit ute i tuffa gäng hela tiden och gjort det riktigt bra. Senast på Umåker så tyckte jag han var grym när han avslutade vasst till seger. Det här är en pålle som har mycket inombords men inte visat hela sitt register än. 

Blir mycket spännande nu när Daniel Wäjersten hoppar upp i vagnen och ska sköta spakarna. Skulle det klaffa någorlunda och han hittar de rätta ryggar att gå i så blir jag inte förvånad om han är först över mållinjen. Värd att se upp med!

Visat av David Dabeskovic

ÖppnaSkriv till David Dabeskovic


MARTIN ENGSTRÖM - 3 Conch On Inn (V75-7)

Jag är helt med på att 1 Borups Victory ska räknas med stor segerchans i inledningen men en jag verkligen vill varna för är 3 Conch On Inn.
I mina ögon är hästen inte mycket sämre än Borups Victory när han är på rätt humör och därtill trivs han med Mika Forss i jollen. Från ett tredjespår kommer de sitta perfekt till tidigt och jag förväntar mig att Conch On Inn slutar långt framme här!