• Hem
  • Draget i laget » Momarken 18 mars 2023
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Momarken 18 mars 2023

17 mars 2023

V75 körs i helgen från norska Momarken och här är en del av dragen från Travstugan man måste ha koll på!

FELIX BERGGREN - 9 Park View (V75-1)

Tror att vi kan få en smällkaramell direkt i inledningen. 9 Park View är siktad hit och även om han är bäst på kort distans så tror jag att han står sig bra även över de längre distanserna! Vidar Hop är en riktigt bra kusk att luta sig mot när vi spelar på trav i Norge och kan han bara ”gömma” hästen fram till Momarkens långa upplopp så går ingen säker!! Löjligt lite spelad!!

JIMMIE NORDBERG - 11 Castor The Star (V75-3)

11 Castor the Star fick bakspår över den korta distansen och kommer gå med skor. Egentligen är det två minus, hästen är bäst i loppet och det långa upploppet är ett plus. Jag tror man kan spurta sig till segern och har högre segerchans än streckprocenten.

ANDREAS STENBERG - 4 Ard (V75-4)

4 Ard kommer säkert trenda en hel del inför lördag och det med all rätt är känslan. Moe Odin-sonen gör debut i regi Frode Hamre och förutsättningarna ser minst sagt spännande ut på förhand. Hästen är stabil och öppnar raskt i volten, vilket jag tror Tom Erik Solberg drar nytta av här. Tanken är att sitta i ledningen och väl där kommer det gå undan. I nuläget endast 4% på strecken, och blir han ej favorit är detta ett rejält fynd tycker jag!

MARTIN ENGSTRÖM - 9 Beawinner (V75-5)

Det är möjligen lite som att dra ner månen men jag har ju fastnat för 9 Beawinner. Hästen gjorde en jättevass avslutning senast och jag tycker stoet står bra till i det här startfältet. Så mycket sämre än de bättre är hon inte och jag vet om att det är en långsökt vinnare men jag har fått en sådan feeling att jag inte kan hålla mig...

WILLIAM HERBINGER - 4 Thai Targaryan (V75-7)

Draget och spik förslag kommer i denna sista avdelningen denna vecka också!
4 Thai Targaryan ska vara Frode Hamres bästa chans som kusk under dagen och blir helt klart intressant om man når spets. 9% på en Hamre körning som han håller högt är för lite.