• Hem
  • DRAGET I LAGET: Måstestrecken på Bollnäs
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET: Måstestrecken på Bollnäs

26 juli 2024

Som alltid har Travstugans spelläggare dragen inför V75 och här hittar ni några av våra läggares måstestreck - in och rygga!

CHRISTIAN SANDHOLM - 7 Make It A Star (V75-1)

I V75-1 ska vi försöka fälla storfavoriten 11 Mahala och det främst med ett springspår!

7 Make It A Star vet vi kan springa fort när hon fungerar. Har nu varit en stund i regi Wallin och det kan vara så att nya träningsupplägget börjar sätta sig. Springspår och MAD i sulkyn gör att jag tror man sitter riktigt bra på det och med rätt resa kan det bära långt.

  • Spela på V75 med Christian här!

ANDREAS STENBERG - 10 Young Mistress (V75-1) 

10 Young Mistress galopperade något förvånande senast och har inte haft det rätta flytet med sig i år.
Jag tycker dock om hästen och vet att den besitter kapacitet som kommer ge med sig när som helst. Hästen är mycket vass på speed och blir hon framdragen av favoriten kan hon bli mycket farlig till slut. Bättre än raden är hon oavsett och streckvärd!
  • Spela på V75 med Stenberg här!

JIMMIE NORDBERG - 3 Alm Kevin (V75-4)

3 Alm Kevin gör alltid bra och jämna lopp, har nu gjort tre bra lopp i rad och formen är på topp. Med en offensiv kusk som Jorma blir det extra intressant och till 6% känns det mycket intressant.
  • Spela på V75 med Jimmie här!

    JOEL ALENMALM - 5 Corazon de B. (V75-5)

    5 Corazon De B är härdad i silverdivisionen och detta lopp håller inte högsta klass. Hästen är ganska jämn av sig och med rätt lopp kan han vara med och göra upp om segern!

    • Spela med Joel på V75 här!

    WILLIAM HERBINGER - 9 Matiere (V75-6)

    Denna vecka vill jag varna för 9 Matiere i avd 6. Hästen är van vid längre distanser och kommer sitta bra i andra spår. Hästen är även den som tjänat mest i fältet. Spelad till 5% så rensar fint!

    • Spela med William på V75 här!

    JONAS HARRYSSON - 12 Portofino (V75-6)

    Jackpot på V75 denna lördag och det är trevliga Bollnäs som är värd för tävlingarna.

    I den sjätte avdelningen blir nr 2 Always A Pleasure favorit men på den långa distansen 2640m vill jag har med starke nr 12 Portofino. Barfota runtom och jag blir inte överraskad om Ulf Ohlsson är först över linjen trots tråkigt spår.
    15% i skrivande stund

    • Spela på V75 med Jonas här!

    MARTIN ENGSTRÖM - 4 Blues Brother (V75-6)

    För mig är 4 Blues Brother självklar på lappen. Han är inte den som vinner på ren speed men nu är det längre distans och han får förhoppningsvis en fin och vilsam resa längs vägen och över de 2 640 meterna är jag inne på att han kan överraska.

    Magnus A Djuse sitter upp den här gången och det ska bli högintressant med de två tillsammans. För mig är Blues Brother högt upp på ranken!

    • Spela på V75 med Martin här!

    FELIX BERGGREN - 5 Woodcutter (V75-7)

    Det är jackpot och då vill vi ha en riktig smällkaramell! 5 Woodcutter i sista loppet är just en sådan.
    Favoriten blir alldeles för hårt spelad i mitt tycke och Woodcutter blir alldeles för lite spelad. Här tror jag det blir hård körning och då kommer han spurta bra till slut. 

    Senaste insatsen var riktigt bra så formen sitter där! Jänkarvagn den här gången blir spännande, 2%!!

    JIMMY WESTBERG - 9 Velten Bellagio (V75-7)

    I Bollnäs fina och jackpotkryddade V75-omgång så har jag sparat draget till V75-7. Det kan givetvis vara så att Nurmos hästen 3 Savile Row bara är bäst, men det rensar så jäkla bra om favoriten bränner i sista avdelningen. Så jag spelar absolut inte utan 9 Velten Bellagio. Efter ett gäng starter på Wolvega, så har hästen fått två lopp i kroppen hos Wäjersten nu och bara blivit bättre och bättre. Så med Adielsson i jollen och till endast 11% är den given på lappen

    Följ Travstugan på Youtube