• Hem
 • Draget i laget » Jägersro 19 november 2022
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Jägersro 19 november 2022

18 november 2022

En riktigt klurig V75-omgång väntar från Jägersro och Travstugan-experter ger dragen som kan höja utdelningen!

JIMMIE NORDBERG - 1 Red Bar (V75-3)

1 Red Bar har spetsläget och i min bok borde man köra i spets på Jägersro och jag tycker man är tillräckligt bra för att vinna om man har bibehållen form. Visst finns risken för att man släpper om en mera betrodd kommer fram tidigt, men jag ser inte att någon öppnar så bra och då får vi lita på luckan och en vass speed förbi. 5% på en spetshäst på Jägersro är sällan fel.

JIMMY WESTBERG - 9 Laradja Vrijthout (V75-3)

Draget i laget denna vecka återfinns i V75-3 där 9 Laradja Vrijthout återkommer till Silverdivisionen, efter att ha testat vingarna i Guldlopp på Bjerke för 2v sedan. Då var hästen andrahandare bakom Stoletheshow och någon sådan kanon ser jag inte i detta lopp.
När hästen nu är 5ggr så lite streckad som favoriten Four Guys Dream så har jag överseende med att bakspåret är ett minus (gick bra bakifrån på Bjerke sist ändå) och tar med den på alla lappar!

MARTIN OLSSON - 9 Nelson Greenwood (V75-4)

9 Nelson Greenwood var duktig i uttagningsloppet bakom 3 Fiftyfour som enligt mig är bästa hästen i loppet. Blev inget tempo på loppet och de avslutade i i högt tempo men kunde inte slå favoriten. Nu är de final och tror de kommer gå betydligt fortare.

Mitt drag har ett perfekt smygläge och kommer gå med Jänkarvagn och rycktussar för första gången, kuskplus i Rick Ebbinge dessutom

MATTIAS ÅKESSON - 4 Global Bodyguard (V75-5)

Står bra inne i loppet och har fått ett bra utgångsläge. Ska testas med helstängt huvudlag för första gången, vilket är mycket intressant. Skulle kunna ta hand om ledningen och leda från start till mål.

  FELIX BERGGREN - 6 Rampant (V75-5)

  Det finns mycket fart inuti dennes kropp och nu när distansen är kort tror jag faktiskt man kan vara långt framme! Min bestämda uppfattning är att hästen trivs bäst över den korta häcken och det är faktiskt över aktuell distans som hästens enda seger är tagen! Hästen är nu nedstruken till spår 5 och då tror jag att Adrian Kolgjini kör framåt direkt och man räds heller inte dödens om det krävs!

  Hemmaplan är kanon och hemmalaget kommer alltid väl förberedda när det vankas V75… Till 5% tycker jag att hästen är given på alla kuponger och vid sidan av streckspelen kommer jag även ge vinnarspelet en peng!

  WILLIAM HERBINGER - 6 Rampant (V75-5) 

  6 Rampant är nerstruken till spår 5 och jag tycker stall Kolgjini börjat få igång stallet igen. Hästen kommer från två raka andraplatser så formen sitter där. Tror nog Adrian kör för ledning och sedan ända in i mål? 5% är för lite!

  KIM LAGERHEM - 1 Manual Flight (V75-7)

  Med tre raka startgalopper är raden långt ifrån rolig men felfri har 1 Manual Flight kapacitet som räcker långt. Conrad planerar att köra med käk denna gång vilket ska minska galopprisken. 

  Travar han är det bra chans på spets och i den positionen är han hästen att slå trots lång distans. Jag måste ha med honom på lappen till under 10%.

  DAVID DABESKOVIC - 2 Yuvuraj (V75-7)

  2 Yuvaraj är en riktig bra häst med stor kapacitet inombords. Har inte släppt på handbromsen än, men när han gör det så tror jag han har en hel del pengar att hämta framöver. Nu har han fått ett fint läge och distansen är inga problem för den kapable femåringen. 

  Man gör även spännande förändringar med barfota runt om och jänkarvagnen åker på. Han är given på mina lappar. SE UPP!