• Hem
 • DRAGET I LAGET - Jackpoten på Örebro!
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET - Jackpoten på Örebro!

23 februari 2024

Lördagen ger oss en härlig jackpot på V75 från Örebrotravet. Här är några av dragen från våra experter - rygga gärna och häng på!

CHRISTIAN SANDHOLM - 6 B.W.L.Fighter (V75-1)

Varningen i V75-1 är 6 B.W.L Fighter som kommer med toppform. Han kan öppna hyggligt och med hjälp av springspåret kan han ta sig fram till en bra position. Blir det sedan lite tempo på loppet så kan han komma dundrande i tredjespår genom sista sväng. 

Petri Salmela och Mika Forss har skördat fina framgångar i vinter och trivs ypperligt tillsammans. Här skulle en ny framgång kunna komma!

JIMMY WESTBERG - 11 Cypress Point (V75-2)

Veckans bästa drag återfinns i V75-2, där 11 Cypress Point startar i ett lurigt lärlingslopp. Den här hästen har upplevt en total förvandling hos sina nya tränare Tomas Malmqvist. Innan var det 0 segrar på 45 starter, men nu 2st triumfer på 3 starter i ny regi och har dessutom sett smällfin ut.
Tycker även att Lindblom Jr tillhör loppets bästa kuskar, så till 8% är den min första häst i loppet!

WILLIAM HERBINGER - 11 Cypress Point (V75-2)

Tycker mig hittat ett drag i lärlingsloppet och det i 11 Cypress Point med Carl Philip Lindblom. Vann senast i årsdebuten och därmed bättre form denna gång. Tränare Tomas Malmqvist startar här eftersom han tyckte hästen såg så bra ut senast. 

Sedan har vi en framtidsman inom travet som kusk som vann i gulddivisionen ifjol så plus där med. 8 % får man se som ett fint fynd.

Spela med William på V75!

MARTIN ENGSTRÖM - 5 Great Time Trot (V75-4)

Jag höll 5 Great Time Trot väldigt högt hos stall Svante Båth och det ska bli förbannat kul att se honom igen!

Nu regidebuterar han för Ulf Stenströmer och även fast dagsformen inte är på topp så brukar han gå bra efter längre uppehåll. Jag håller honom väldigt högt och tycker han är given på lappen.
Blir inte förvånad om han gör ett topplopp direkt och det är givetvis litet plus att Ulf Ohlsson känner väldigt väl till honom.

  JOEL ALENMALM - 14 Enge Eros (V75-4)

  14 Enge Eros skulle kunna vara en rolig jackpotskräll.
  Hästen står bra inne i loppet och är härdad mot tuffare hästar än dessa. Tillägg på Örebro är aldrig lätt men med lite tempo på loppet skulle han kunna komma in i matchen och har då en bra avslutning att tillgå.

  Det är nu dessutom två strykningar på tilläggsvolten vilket underlättar en bättre start. Jag tycker inte man ska glömma bort honom om man garderar på en del.

  JIMMIE NORDBERG - 2 Hoohoo Haahaa (V75-5)

  2 Hoohoo Haahaa öppnar bra och ska enligt mig kunna ta ledningen. Från ledningen har man 50% vinster efter fyra gånger som man tagit sig dit. Man har tagit tre segrar i karriären och alla över långdistans.

  Efter fyra starter på långdistans har man alltså tre segrar och en andraplats, därför tycker jag ca 10% är ett fynd och för mig ett spikförslag

   JONAS HARRYSSON - 2 Declan (V75-6)

   Glöm inte bort Declan i V75-6 om ni jagar miljoner. Loppet bara 1609 m och sitter förmodligen i ledningen alt ryggledaren.
   Gör någon av favoriterna bort sig så kan han spåra hela vägen.

   FELIX BERGGREN - 2 Declan (V75-6)

   Jackpotdraget denna veckan är nummer 2 Declan i V75-6! Hästen gjorde det grymt bra som tvåa på V75 senast och till den här starten är spåret ännu bättre! 

   Jänkarvagnen sätter man på igen och jag tror körande Jennie Ek hittar ryggen på ledaren här! Med lucka blir han direkt segerfarlig!! 5%…

   Följ Travstugan på Youtube