• Hem
  • Draget i laget » Jackpotdags på Bergsåker!
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Jackpotdags på Bergsåker!

10 november 2023

Bergsåker erbjuder V75-jackpot denna lördag och några av Travstugans spelläggare ger här sina drag i omgången. Missa inte att rygga den du håller med!

CHRISTIAN SANDHOLM - 1 Perso (V75-2)

Stjärnsmäll i kallblodsloppet? Så kan det absolut bli om det klaffar lite. 1 Perso styrdes i ryggar länge senast och när luckan väl kom så behövde hästen ut fyra spår. Avslutningen var ändå bra och gav ett gott intryck. Det var tredje loppet efter långt uppehåll så formen borde komma smygande nu också.
Spåret här blev bra och Perso kan öppna om det krävs. Lär tidigt få Lundåsens Teknik utvändigt och då tror jag man släpper. Rygg på ledaren och sen lucka, det kan vara receptet på miljonsmällen Perso i den andra avdelningen. Skall med på alla lappar!

JIMMY WESTBERG - 1 Perso (V75-2)

Roligaste draget i omgången hittar jag i det öppna kallblodsloppet tillika V75-2, där 1 Perso känns spännande till endast 3%!
Är väldigt bra inne på pengarna och snabb ut i voltstart, körs dessutom av en duktig kallblodskusk (Rikard N Skoglund). När hästen också står 20m före betrodda 7 L.Q Widde och 8 Haga Modde som var på linjen med Perso på Gävle den 26/10, så vädrar jag skräll!

Spela med Westberg!

MARTIN ENGSTRÖM - 8 Haga Modde (V75-2)

Föga förvånat tycker jag kallblodsloppen som oftast är riktigt luriga och jag tycker att 11 Pyrotek är en svag favorit.

Håkan Persson reser till Bergsåker med sin 8 Haga Modde som står perfekt inne på mellanvolten och nioåringen är även i väldigt stark dagsform inför den här uppgiften.
Haga Modde är framförallt oerhört vass om han får spara speeden vilket jag tror han kommer få göra perfekt här i Brimsguttens Minne. Jag streckar honom tidigt och han kommer hamna undet 10%!

Spela med Martin!

FELIX BERGGREN - 4 Cigars Eagle Owl (V75-4)

Det är jackpot och jag har hittat en fin skräll som ska höja utdelningen! Nummer 4 Cigars Eagle Owl i V75-4 står bra inne i loppet. Gynnas av en invändig strykning och jag tror man sitter i ledningen tidigt.
Väl där vill man köra i spets och då kan hon bli svårslagen! Barfota runt om den här gången är ett stort plus och jag hoppas ekipaget kan slå jättefavoriten, 5%!!

Spela med Felix!

DAVID DABESKOVIC - 3 Andy Gel (V75-6)

3 Andy Gel är en pålle jag verkligen gillar. Har nu stått för två riktiga bra prestationer efter en kortare vila och börjar hitta formen på allvar. Peter G Norman håller hästen högt och trots bra motstånd så ska han inte glömmas här. 

Han har nu fått ett perfekt läge och kan öppna rätt bra så det lär bli en fin position. Stämmer det lite under vägen så är han sylvass till slut. Endast spelad till 6%!

Spela med David!

WILLIAM HERBINGER - 1 Load Master (V75-7)

Tycker det är intressant på 2 Load Master i sista avdelningen. Kommer med fin form och står bra inne i klassen. Erik Adielsson som kusk nu och tror de kan utmana Kinky Boots in i det sista. 6% på mitt drag jämfört mot favoritens 32!


Spela med William!

JIMMIE NORDBERG - 11 Kendall Jackson (V75-7)

I en öppen avslutning tycker jag inte man får glömma 11 Kendall Jackson. Hästen vann senast på Bergsåker via en fin avslutning, den gången från spår 12 på 1640.
Nu ett spår ner och ett halvvarv längre. Har bra chans att runda alla bara det inte strular till ca 10%.

Spela med Jimmie!

Följ Travstugan på Youtube