• Hem
  • DRAGET I LAGET » Jackpot med finaler på Eskilstuna
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET » Jackpot med finaler på Eskilstuna

17 november 2023

Vi får åter en jackpot på V75 denna lördag och det är mycket på spel med finaler på ovalen och värde för spelarna. Travstugans experter ger er här dragen ni inte får missa!

WILLIAM HERBINGER - 5 Barbro Kronos (V75-1)

Mitt drag kommer redan i första avdelningen då det kan bli riktigt fartkörning i början!
Det kommer gynna mitt drag 5 Barbro Kronos som kommer hitta fin position och sedan kunna avsluta snabbt när de andra tröttnar till på upploppet. 4% ser vi fint värde i!

Spela med William!

JIMMIE NORDBERG - 10 Grappa Boy (V75-3)

10 Grappa Boy blev fast med krafter kvar i Silverdivisionen senast. Nu springspår på tillägg och hamnar man bra på det måste det vara bra chans att vara med på målfotot.
Hästen har vunnit flera gånger över 2640 meter och inte varit sämre än fyra över tre varv, men väntar fortfarande på första segern. Kommer den nu till ca 6%

Spela med Jimmie!

MARTIN ENGSTRÖM - 10 Joy Sisu (V75-4)

Vinnaren av årets StoChampionatet blir den här gången ett sto som många väljer att tappa bort.
Jag förstår så klart att framförallt 1 Aurelia Express och 4 Queen Belina blir tuffa att slå, men Joy Sisu har verkligen överraskat på mig hela säsongen. 

Hon tillhör bland de bättre i kullen men blir oftast underskattad och så även nu. För mig är hon lika given som övriga två nämnda!

Spela med Martin!

JIMMY WESTBERG - 8 H.C.'s Crazy Horse (V75-5)

Roligaste draget i omgången hittar vi i V75-5, där 8 H.C's Crazy Horse är otroligt lite spelad. Hästen har under året varit nära att kvala in både till Derbyt och Breeders Crown finalen, så att han går ner i klass till denna Bronsdivision är ett understatement. 

Står även perfekt inne på pengarna, så spåret till trots så är detta min givna första häst till endast 7%

Spela med Jimmy!

MATTIAS KARLSSON - 2 Ninetta Boko (V75-6)

2 Ninetta Boko kanske inte kommer rensa rejält i kuponghögarna men är just nu streckad på 7% vilket är på tok för lite. Avslutat visslande i dom två senaste loppen i Sverige. Var tvåa i oaks efter att ha vunnit sitt försök. 

Har nu ett perfekt läge, får hon spara speeden tillslut så kommer hon fälla många. Kan vara en rolig DD-spik för den som jagar odds.

Spela med Mattias!

FELIX BERGGREN - 4 Elegance Kronos (V75-6)

Tror det skulle kunna smälla till med en skräll i tjejernas Breeders' Crown-final (V75-6)!
4 Elegance Kronos är inte mycket sämre än sina motståndare och skulle det bli ordentlig körning mellan de två förhandsfavoriterna tror jag att Goops springare har form för att spurta ner alla! 8% är trevligt i en jackpot-omgång

Spela med Felix!

Följ Travstugan på Youtube