• Hem
  • DRAGET I LAGET - Inför Axevallas jackpot!
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET - Inför Axevallas jackpot!

26 januari 2024

Draget I Laget är serverat! Här har ni måstestrecken från Travstugan inför jackpoten!

WILLIAM HERBINGER - TVÅ fynd i omgången

I en fin omgång har jag hittat två fynd i samma avdelning. Båda kommer från vinst och tränarna låter uppåt om vinstchanser. Hästarna är 2 J.J.Another Vinn och 5 Mission Beach. Spelade till 3-4%. Kommer rensa fint i denna jackpott omgång!

Williams V75-andelar

JIMMIE NORDBERG - 2 Game Brodde (V75-7)

2 Game Brodde har ett bra utgångsläge och har två av två i ledningen, dock så har man aldrig vunnit på distansen efter två försök. Har mest insprunga pengar i snitt per start. 

Hästen var klen i den senaste starter och blir därför lite bortglömd här, men jag tror inte man startar om man hittat något fel. Just nu under 10% och det känns mycket spännande.

Jimmies V75-andelar

MARTIN ENGSTRÖM - 8 Rustico (V75-4)

Förra lördagen drog jag in 8 Penthouse som draget och stoet gjorde det förträffligt och vann. Även denna lördag har jag draget från spår 8 i volten och det är 8 Rustico!
Härifrån kommer han få en perfekt resa i rygg på 1 Woodbank och för mig är Rustico en av de bättre i det fältet. Hittar Gustav Johansson ut i loppet så är jag inne på att Rustico kan göra en Penthouse!

Martins V75-andelar

ANDREAS STENBERG - 1 Cassius Clay D.E. (V75-5)

I ett ihåligt lopp så blir 1 Cassius Clay D.E. Stor favorit och jag tycker det är helt befogat faktiskt. Hästen är i toppslag för dagen och den amerikanska biken har verkligen gett resultat.
I ledningen tror jag inte man förlorar och taktiken är given. Hela vägen!

Stenbergs V75-andelar!

FELIX BERGGREN - 8 No Talking You (V75-5)

8 No Talking You i V75-5 har fått ett dåligt utgångsläge men spurtar alltid vasst! Untersteiner menar att formen är helt på topp och blir det minsta överpace i loppet så kommer han spurta bra igen över det långa upploppet!! Givet förstastreck!

Felix V75-andelar här

DAVID DABESKOVIC - 11 Grappa Boy (V75-7)

11 Grappa Boy har fått pusta ut lite efter tätt startande och gjorde senast comeback på Kalmar där han avslutade starkt till tredjeplatsen. Med det loppet i kroppen så borde formen vara framflyttad ytterligare och jag tycker han är lite bortglömd av spelarna här. Läget är inte optimalt men det är lång distans så han lär få chansen till slut.

Med rätt ryggar fram till upploppet så kan det bärga hela vägen då jag tycker han är värd en fullträff på V75 efter flera starka lopp. Just nu endast streckad på 10%.

Davids V75-andelar!

JIMMY WESTBERG -  6 Combat Fighter (V75-7)

Roligaste draget denna vecka hittar vi i V75-7, där jag blev otroligt imponerad av 6 Combat Fighter senast. Hästen är onekligen formstarkast i gänget och ruskigt startsnabb. Även om långdistans inte känns som ett plus( var dock 4:a i ett Derbykval ifjol) och litet kuskminus med Anders istället för Jepson och Adielsson, så är ändå 8% ett fynd!

Jimmys V75-andelar!

Följ Travstugan på Youtube