• Hem
  • DRAGET I LAGET » Halmstad lättar på balansen!
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET » Halmstad lättar på balansen!

1 mars 2024

Mars är här och med den är det dags för skorna att flyga av när V75 körs på Halmstadstravet. Här är måstestrecken från Travstugans spelexperter!

FELIX BERGGREN - 5 Special Major (V75-1)

Vill varna för 5 Special Major i V75-1. Här står det spets i programmet för att sedan släppa till en bra rygg! Väl i rygg ledaren får man hoppas på lucka och då spurtar han bra!
Barfota, amerikansk sulky och Magnus A Djuse som kör är 3 anledningar för att hästen INTE ska vara spelad på endast 4%…

JOEL ALENMALM - 11 Game Brodde (V75-1)

Jag tycker mig ha hittat en rolig idé i 11 Game Brodde i inledningen. Finns en del startsnabba hästar i detta lopp och det skulle kunna bli körning i loppet. 

Game Brodde tror jag är minst lika bra som stallkamraten 2 Winner Brodde och de övriga i loppet.
Med lite tempo skulle pappa P.U kunna swisha förbi sonen J.U på upploppet. Jag skulle inte bli förvånad i alla fall. Barfota runt om är aviserat vilket också är spännande på Game Brodde. Kör Pappa P.U!

MATTIAS ÅKESSON - 7 Digital Dominance (V75-3)

I senaste starten var han tvåa bakom favoriten och gick då bra. Nu rycker man skorna och vid högt tempo är han med och gör upp. 1% och en riktig smällkaramell!

DAVID DABESKOVIC - 10 Cypress Point (V75-4)

10 Cypress Point har höjt sig markant sen ankomsten till Tomas Malmqvist. Stod för en bra insats senast och formen är det inget fel på. Hon står perfekt inne i loppet och nu blir det även barfota runt om och det ser jag som klara plus.
Hamnar man bara vettigt till härifrån så är hon ruskigt vass till slut och värd att se upp med.

CHRISTIAN SANDHOLM - 12 Eva Kant Gar (V75-4)

Jag fortsätter varna för 12 Eva Kant Gar som har fina fartresurser. Behövde loppet senast och blir nu av med skorna. Tråkigt läge men med en framflyttad prestation och klaff skulle det kunna gå vägen ändå. Miljonsmäll?

ANDREAS STENBERG - 5 Balder Face (V75-5)

En skräll jag sett i listorna är Sofia Aronssons, 2 Balder Face (V75-5). Ett öppet Klass II-lopp väntar och hästen trivs i den främre träffen. 

Skoryck blir det för andra gången i karriären och senast den gick så, så segrade man överlägset så det var inte direkt till någon nackdel att springa barfota. 
Det sägs även att det eventuellt kan bli jänkarvagn på till denna start och den kombon har vi ju sett på andra hästar slå väl ut.

JIMMIE NORDBERG - 5 Maserati Hall (V75-7)

Förra lördagen var han klar favorit, men spelare glömmer fort och till den här omgången är han som bäst tredjehandsfavorit.
5 Maserati Hall
startar från ett perfekt spår och är ofta top-3. Kan kanske hitta en bra position och kommer avsluta bra, kan vara draget i avslutningen!

Följ Travstugan på Youtube