• Hem
  • Draget i laget » Elitloppslördagen 2023!
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Elitloppslördagen 2023!

26 maj 2023

Elitloppslördagen är som alltid en klassig sådan och här är dragen som några av Travstugans experter hittat!

MARTIN ENGSTRÖM - 8 Future Sox (V75-2)

För 8 Future Sox tror jag det är helt perfekt för att få spår 8 med och med 1 Ultra Violet som är den som bestämmer från innern så bör Bold Eagle-stoet sitta perfekt till för att få finfin löpning hela vägen.

Det är även högintressant att tränare Eriksson även siktar på att köra Future Sox barfota runt om för allra första gången och insatserna hon gjort i de två senaste starterna (V75-tvåa näst senast) tycker jag visar på att hon är i jättefin författning inför denna V75-finalen!

FELIX BERGGREN - 11 Demon (V75-3)

I V75-3 hittar jag min superskräll i 11 Demon. Hästen vann på V75 senast och gjorde det via en kross i ”dödens”. Carl Johan Jepson körde fram du med tusen meter kvar och sprang över mål med bra tag i tömmarna.
Nu blir det barfota runtom och det är givetvis intressant. Helt bortglömd!!

KIM LAGERHEM - 6 Sir Express (V75-4)

Wolfgang Nimczyk reser med 1 häst denna helg och stallet tror mycket på sin häst imorgon.
Senast avslutade han vasst över Charlottenlunds upplopp som tvåa och hittar Stefan Persson ner i slagläge från spår 6 är han definitivt segeraktuell - till nuvarande 8% är han ett ruggigt bra drag som ska med vid gardering.

JIMMIE NORDBERG - 11 Patrick Palema (V75-4)

11 Patrick Palema var grym för tre starter sedan, sämre efter det men fick ett fint lopp senast med allt sparat. Det loppet gjorde nog att hästen kommer med toppform här. Ett tufft utgångsläge men med den kapacitet men har visat tycker jag man har större segerchans än 2% och ska med på mina kuponger.

JIMMY WESTBERG - 12 Falcon Eye (V75-6)

Draget i laget denna vecka kommer i V75-6 och är endast streckad på 4%! Pratar givetvis om 12 Falcon Eye...
Självklart är det ett riktigt skitläge nu, men att det är bästa hästen i fältet känner jag mig övertygad om. Stallet är väldigt uppåt och när det är lite dämpade tongångar på favoriten 2 Readly Lavec så tycker jag ni inte får missa detta drag.

    MARTIN OLSSON - 2 Boli You S.M. (V75-7)

    Historiskt sett brukar de ofta skrälla i det här loppet. Spontana tanken här är att de på start står väldigt hårt inne eftersom de bara är 2 hästar på start.
    Jag fastnar ändå på listan när jag ser att de lyser röda skor med streck över på 1 Boli You S.M, en äldre Love You-häst som går barfota första gången jag inte kan spela utan. Det kommer bli tufft och frågan är om Adrian ska försöka leda det här runt om?

    Följ Travstugan på Youtube