• Hem
  • DRAGET I LAGET » Championomgången på Åby!
Draget-i-laget-7
Nyheter

DRAGET I LAGET » Championomgången på Åby!

9 februari 2024

V75 körs på lördagen från Åbytravet där det bland annat är STL Champions. Här är några av Travstugans drag för att höja omgången!

CHRISTIAN SANDHOLM - 9 Cascabella (V75-1)

9 Cascabella fick kämpa från ett liknande utgångsläge sist och det slutade med att hon hamnade sist i fältet. Spurtade dock ruskigt fint och gav ett rejält formintryck i mina ögon. Kan Peter bara fixa en position lite längre fram i fältet inför slutkurvan denna gång så kan hon mycket väl fälla hela bunten över upploppet!

Spela med Christian här!

DAVID DAVESKOVIC - 12 Donna Summer (V75-3)

12 Donna Summer fortsätter jag att tjata om. Hon är mycket bättre än vad raden ger sken av. Men brottats med dåliga lägen i starterna på slutet. Inget kanonläge den här gången heller och måste ha en hel del tur.

Eftersom jag är inne på att det kan bli rejäl körning i det här loppet så är det inte omöjligt att hon bjuds in i loppet. Denna gången får Mats E Djuse sköta spakarna och det ser jag som klara plus.

Spela med David här!

JIMMIE NORDBERG - 5 Fabror Melker (V75-4)

5 Farbror Melker drog ett bra spår och är min spetsfavorit i loppet. Har ordinarie kusk bakom sig och man har gjort bra lopp tillsammans. Hästen har gått i ledningen fem gånger och vunnit tre, men det som oroar lite är att man bara vunnit en gång över distansen, kanske därför procenten varit under 10%.
Jag tycker man är tidig i loppet och är mitt drag i omgången.

Spela med Jimmie här!

MARTIN ENGSTRÖM - 7 Patricia Bo (V75-5)

7 Patricia Bo fastnade jag för direkt när startlistorna släpptes i söndags och jag litar på att Ken Ecce hittar rätta vägarna med henne. Jänkarvagnen sätts på den här gången och Patricia Bo blir alldeles för underskattad - det får man tacka för.

Spela med Martin här!

FELIX BERGGREN - 10 Combat Fighter (V75-7)

10 Combat Fighter i V75-7 blir alldeles för lite spelad! Han gick som ett skott över upploppet senast och nu är han ute över favoritdistansen 1640 meter igen!
Körsven Erik Adielsson låter de andra köra för fort i täten och sedan blåser han förbi alla till slut! 7% i nuläget!

Spela med Felix här!

MATTIAS KARLSSON - 10 Combat Fighter (V75-7)

10 Combat Fighter får Erik Adielsson i vagnen igen och visst bakspår på kort distans är såklart inget plus. Men han har verkligen toppform och han avslutade sylvasst senast i finalerna på Solvalla. Tidig hos mig till 7-8%.

Spela med Mattias här!

Följ Travstugan på Youtube