• Hem
  • Draget i laget » Åby 6 maj 2023
Draget-i-laget-7
Nyheter

Draget i laget » Åby 6 maj 2023

5 maj 2023

Åbytravet ger oss fantastiska tävlingar denna lördag och Travstugans experter har dragen redo!

MARTIN ENGSTRÖM - 10 Peter Pan (V75-3)

10 Peter Pan var bra som tvåa senast och det var även första starten på 1,5 månad. Nu ska han tävla barfota runt om för första gången! Jag tror han har styrkan och kapaciteten att kunna runda de flesta här! Kan vara en spelvärd spik i omgången!

MARTIN OLSSON - 11 Jikken (V75-4)

11 Jikken var Örjan riktigt nöjd med senast i försöket, det blev en hel del strul, men till slut kom luckan och då spurtade man starkt till en finalplats, tyvärr blev spåret lite sämre nu i finalen. Men man låter väldigt uppåt från stallet. Blir de körning av de betrodda på start, och då bjuds 11 Jikken in i slutstriden

FELIX BERGGREN - 5 Indigo (V75-5)

Draget den här veckan hittar jag i V75:5. Och det är nummer 5 Indigo som jag tror kan vinna till fina 10%. Hästen får Björn Goop upp för första gången och skulle man hitta till ledning så blir man svårslagen!!

JIMMIE NORDBERG - 5 Indigo (V75-5)

5 Indigo har ett bra startspår och är startsnabb, får även startsnabbe Björn Goop i sulkyn. För mig luktar det spets och där trivs man, i ett öppet lopp tror jag man testar spets i så fall och segerchansen känns högre än 10%, så det är mitt drag i omgången

      MATTIAS KARLSSON - 1 Akilles Face (V75-6)

      1 Akilles Face är bra för klassen när han funkar. Galoppera bort en framskjuten plats senast. Lite väl bortglömd nu och jag vågar inte lämna han utanför kupongen. Kolgjinis har dessutom börjat få bra snurr på grejerna och jag blir inte förvånad om han vinner!
      WILLIAM HERBINGER - 3 Zaffiro Jet (V75-6)

      Fin omgång i sig och tycker det finns flera spikförslag runt 20-25%. Men tycker mig hittat en nästintill ospelad häst i avdelning 6 och det i 3 Zaffiro Jet som trivs på åby ovalen. Senaste kom han till ledning men valde att släppa spets och fick lucka sent. Nu med open stretch ifall den släpper spets igen så kommer den få chansen på riktigt och rensar bra då den är spelad på 1%!
          Följ Travstugan på Youtube