• Hem
  • DRAGEN INFÖR MULTJACKPOTEN
Draget i laget
Nyheter

DRAGEN INFÖR MULTJACKPOTEN

30 mars 2024

Söndagen bjuder på multijackpot på V75 och visst är Travstugan mer än redo att erbjuda er dragen som ska höja upp värdet! Rygga gärna den du håller med och jobba in sju rätt!

JIMMY WESTBERG - 1 My Dreams (V75-1) och 2 Marre's Dreamboy (V75-3)

Då det utlovas minst 110milj i potten, så bjuder jag på två drag dagen till ära. Den första hittar vi redan i V75-1 där 1 My Dreams känns väldigt spännande. Barfota runt om, siktar på köra i ledningen och står perfekt inne på pengarna. Nästa fynd återfinns i V75-3 där 2 Marres Dreamboy endast är spelad till 8%. Den här häst har mött storheter som San Moteur och Calgary Games tidigare i karriären, och meriter som Derbyfinalist smäller högt i detta sällskapet. Var fin i årsdebuten och given på min kupong!

Spela på V75 med Jimmy här!

WILLIAM HERBINGER - 9 Soldhöjdens Drake (V75-4)

Kallblodsdivisionen hittar jag mitt drag i 9 Solhöjdens Drake som senast var dryga längden bakom Tangen Bork. Formen är bra på hästen och tränarn tror på sin häst. 2% skräller fint då favoriterna 4 Tekno Jerven har ett riskspår med galopp, även om hästen har sett stabil ut senaste tiden har den ju hoppat ett par gånger innan dess. Sen har vi 10 Månlykke A.M. som årsdebuterar så formen är ju inte 100% där. Så då tror jag Solhöjdens Drake som är stabil, har form och tävlat mot eliten hela tiden med resultat kan ta hem detta.

Spela med William på V75 här!

CHRISTIAN SANDHOLM - 8 Global Easy Brider (V75-5)

8 Global Easy Rider har Wäjersten verkligen fått ordning på och hästen ståtar med 4 raka segrar inför detta. Segrarna har kommit i enklare gäng men i fin stil. Utgångsläget är såklart katastrof härifrån men den långa distansen gör det lite mer drägligt. Nu rycker man samtliga skor och sätter i rycktussar, och det är första gången i karriären med den uppsättningen. Blir det önskad effekt på den ändringen så kan hästen stå för en riktigt bra prestation här!

Spela på V75 med Christian här!

MARTIN ENGSTRÖM -11 Exacement (V75-6)

Jag har mitt roligaste drag i 11 Exactement.
Jag tycker hon inlett säsongen mycket positivt och för dagen är hon i jättefin form. Tomas Pettersson ska nu testa henne barfota runt om vilket jag tror kan falla väldigt väl ut.
Femåringen står oerhört bra inne på startvolten och för mig är hon rankad tvåa i det här loppet och ett givet motbud!

Spela på V75 med Martin här!

JIMMIE NORDBERG - 1 Current Leader (V75-1)

1 Current Leader tror jag håller ledningen från innerspåret och över den korta distansen kör man nog I spets. Kan vara skrällen i avslutningen.

Har vunnit en tre lopp från spets så trivs där, men ännu inget från spår ett, men kanske dags att bryta den trenden?

Spela på V75 med Jimmie här!

Följ Travstugan på Youtube