• Hem
  • Daniel Olsson lämnar Kanal 75
OLSSON
Nyheter

Daniel Olsson lämnar Kanal 75

12 januari 2022

På onsdagen meddelades det att Daniel Olsson lämnar Kanal 75-jobbet för att hädanefter arbeta som försäljningschef hos Menhammar.

På onsdag morgonen meddelade Menhammar Stuteri att de anställt Daniel Olsson som försäljningsschef. Därmed lämnar han sitt arbete hos Kanal 75.
- Daniels profil passar väldigt bra ihop med Menhammars. Vi är jätteglada att han vill bli en betydande del av oss, säger Margareta Wallenius-Kleberg, ägare på Menhammar.

Daniel Olsson har efter sin kusk- och tränarkarriär arbetat på Kanal 75 och främst varit inriktad mot franska travsporten. 
I pressmeddelandet säger Olsson att Menhammar är ett av de ledande i världen och beskriver erbjudandet som en ”once-in-a-lifetime-möjlighet”. 

Samtidigt medger Olsson att han trivts mycket bra på Kanal 75: 
- Det har varit det svåraste när den här chansen dök upp. Jag har trivts otroligt bra på Kanal 75 som producerar tv-sändningarna, men samtidigt är det här en ”once-in-a-lifetime-möjlighet”. Det är fantastiskt stimulerande, en sådan här chans går inte att tacka nej till.

Anställningen påbörjas 1 februari och Daniel Olssons avslutande uppdrag i Kanal 75 blir självaste Prix d'Amérique som körs 30 januari.