• Hem
  • Brittiskt spelbolag öppnar för spel i svenska pooler
UK TOTE GROUP
Nyheter

Brittiskt spelbolag öppnar för spel i svenska pooler

1 april 2020

Det brittiska spelbolaget U.K Tote Group har under veckan skrivit ett avtal med ATG där man kommer erbjuda sina kunder spel till Sverige.

De brittiska spelarna kan räkna med att kunna spela till vinnare, plats och tvilling redan nu. Arbetet pågår dock för fullt med att interagera dom stora streckspelen V75 och V86 hos ATG. UK Tote Group kommer även streama all svensk travsport live på deras hemsida, vilket kommer vara gratis för kunderna. 

Anledningen till affären är att brittiska hästporten tillfälligt är pausad på grund av viruset Covid-19 som härjar i världen just nu. I Storbritannien kan man tidigast räkna med att vara igång med tävlandet från och med i slutet av april. 

- Vårat partnerskap med Aktiebolaget Trav och Galopp är ett värdefullt exempel på att racing-fans nu kan njuta och titta på svenska tävlingar för första gången hos tote, säger Alex Frost som är VD för UK Tote Group till spelmagasinet IGaming Busniess. 

Även ATGs VD, Hans Lord Skarplöth kommenterade samarbetet. 

- Vi är alla drabbade av situation som har uppstått i världen nu, både i våra privata och professionella liv. Under dom här omständigheterna är det bra att vi på kort sikt kunnat få till ett samarbete med UK Tote och erbjuda spel på svenska tävlingar för första gången, och bidra med medel till sporten.

U.K Tote Group


U.K Tote Group är ett spelbolag som grundades 1928 och har över 500 spelbutiker i Storbritannien. Spelbolaget är kända för att endast ha totalisatorspel och var fram till 2008 det enda bolaget i Storbritannien som hade licens för totalisatorspel på hästsport.

Följ Travstugan på Youtube