• Hem
  • Biffen och Bananens V75-succé: "Kompletterar varandra bra"
Biffen
Nyheter

Biffen och Bananens V75-succé: "Kompletterar varandra bra"

6 maj 2021

I lördags slog de till! Andelen 'Biffen och Bananen' satte sju rätt på V75. Travstugan tog givetvis ett snack med en av systemgrundarna, Niklas Lindstedt.

'Biffen och Bananen' är ett andelssystem som görs av Travstugans tipsexperter Christian Sandholm och Niklas Lindstedt. Nedan berättar Lindstedt om hur de väljer att lägga upp V75-systemen.

Grattis till sju rätt i lördags, 12 025 kronor tillbaka per andel och sammanlagt 72 151 kronor!
Hur var känslan när Moni Viking skar mållinjen i V75-7 och sjuan drog in?

– Jag jobbade så fick jobba in spiken i lunchrummet med kollegorna! Annorlunda upplevelse men jobbar man inom vården i dessa tider får man ställa upp! Det minnet kommer sitta kvar ett bra tag framöver, säger Niklas Lindstedt.

Du gör ju systemet ihop med Christian Sandholm, hur kom det sig att ni började spela tillsammans?

– Det stämmer! Vi brukar diskuterar lite på sociala medier och snackar upp omgången genom hela veckan. Sedan vi bestämde oss för att starta upp ett gemensamt system så har vi ringt varandra på fredagen och spikat systemet.
– För någon månad sedan kläcktes idéen om att vi kunde spela in det och lagt upp på Youtube. Det har tagits emot på väldigt fint sätt och planen är att fortsätta med det!

Hur gör ni själva systembygget ihop?

– Vi har redan på fredagen en idé om vart vi kan tänka oss att spika/gå kort samt gardera brett. Ofta är vi faktiskt väldigt överens och det brukar inte bli några större problem att enas. Vi brukar försöka hitta en bra kombination av statistik intervjuer/info under veckan samt magkänsla. 

Niklas Lindstedt ser med tillförsikt fram emot framtiden och inte minst är han väldigt nöjd med hur de två arbetar tillsammans.
– Jag tycker jag och Christian kompletterar varandra väl då jag är den mer risktagande av oss och Christian har lite mer sunt förnuft och ser nyktert på det.

Följ Travstugan på Youtube