ATG tar klivet in bland tv-sofforna » 12 feb. | Nyhet - Travstugan.se
  • Home
  • ATG tar klivet in bland tv-sofforna
Atg Live App 0
News

ATG tar klivet in bland tv-sofforna

12 februari 2020

Sedan en längre tid tillbaka har ATG Live funnits som extra tillval bland Com Hem-abonnenterna. Nu tar kanalen steget in i dess grundutbud.

Sedan Elitloppshelgen 2018 har ATG Live funnits som extra tillval bland Boxer- och Com Hem-abonnenter. Kanalen har då gått att beställa som extra-kanal i sitt grundutbud till en kostnad på 29 kr/månaden.
Nu tar kanalen klivet in i Com Hems grundutbud.

Från 17 februari kommer ATG Live ingå i bolagets grundutbud och kommer då kunna gå att ses av 1,6 miljoner svenska hushåll.
- Sporten är brett förankrad runt om i landet och har en stark lokal närvaro från Jägersro i söder till Bodentravet i norr. Med detta avtal på plats ger vi fler möjligheten att upptäcka bredden i travsporten, berättar Stefan Trampus, Chef Fastighetsaffär på Com Hem.

Även spelbolaget ATG är givetvis belåtna kring nyheten:
-  Vi är mycket nöjda att vi nu får den här möjligheten att visa upp vår livesändning till en så stor del av Sveriges befolkning. ATG Live är sedan länge en mycket populär kanal för våra trogna kunder som regelbundet följer sändningarna och vi hoppas nu att ännu fler tar chansen att upptäcka tjusningen med kanalen och hästsporten, säger Johanna Åberg, ATG:s Head of Marketing.

I pressmeddelandet skriver även ATG kort faktaruta kring sitt ATG Live.

  • ATG Live har funnits i olika former och med olika namn sedan 2002 och produceras av produktionsbolaget Kanal 75. ATG Live visas på atg.se, hos landets ca 2 000 ATG-ombud och sedan maj 2018 även hos Com Hem och Boxer.
  • ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport.
  • ATG Live sänds varje dag, året runt, från ca kl. 8 på morgonen till 22 på kvällen, totalt mer än 5 000 timmar per år.
  • Via atg.se följs direktsändningarna i ATG Live av mellan 1 000 och 50 000 tittare, beroende på tävlingsdag. Allra flest tittare har ATG Live på direktsändningarna av V75 på lördagarna samt vid travets övriga stora tävlingsdagar (till exempel Elitloppet).

Martin Engström

Share post

Comment