ATG med ny jackpottfest » 11 sep. | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • ATG med ny jackpottfest
Atg Live App 0
Nyheter

ATG med ny jackpottfest

11 september 2018

Idag meddelade ATG att de samlar ihop till ytterligare en miljonfylld jackpottomgång. Spelbolaget storsatsar inför Breeders' Crown-helgen på Eskilstuna i november.

Spelbolaget ATG har tidigare valt att samla ihop jackpott-utdelningar till en enda omgång längre framåt. Nu är de där igen. Nu ska spelbolaget samla ihop jackpottmiljoner till Breeders Crown-helgen på Eskilstuna 10 november.
I pressmeddelande berättar Peter Magnsjö:

- ATG har i dag cirka två miljoner kunder och intresset för spel på hästar är större än någonsin. Vi tittar alltid på hur vi kan bli bättre och Breeders' Crown är en favorit bland många av våra kunder. Det känns spännande att paketera helgen på det här viset och vi hoppas att rafflande lopp, kombinerat med en stor Multijackpot, ska leda till att fler vill bli kunder hos oss, säger Peter Magnsjö, Head of partner sales på ATG.

Från 15 september samlas 80% av jackpottsummerna till V75 till en multijackpott som blir 10 november. 
Från samma datum går 20 procent av jackpotsumman till den Multijackpot som hålls under nyårsafton i samband med V75 Winter Burst.

I och med detta är det även första gången som ATG bygger två Multijackpottar under samma period.
- Vi vet att Multijackpot på V75 engagerar och är övertygade om att kunder som inte har ett ATG-konto idag kommer skaffa ett av bara farten, säger Peter Magnsjö.

Martin Engström

Dela inlägg

Kommentera