Vi kopplar strypgrepp på norrmännen!

  Förra veckan bjöd på succé när min och Mattias Karlssons gemensamma andel Gävles Guldgruva hittade hem och gav strax över etthundratusen. Ni som läste analysen inför onsdagen fick två klockrena spikar till mycket fin procent. Dessutom satt vi kvar med spik på Goop i avslutningen på Petterssons Starka för en riktigt fin vinst, strax över sexhundratusen hade det gett. Nu fick vi nöja oss med dryga tjugotusen vilket såklart var en fin tröstpeng. Nu tar vi sikta på Bjerke och en ny jackpot omgång!

  Petterssons Miljon 290kr/andel

  Petterssons Starka 79kr/andel

  Omgångens bästa spik

  Jag kommer att sticka ut hakan ordentligt här och spika Adrian Kolgjini med 1 Hilarious AM som i nuläget endast är spelad på fyra ynka procent. Hon är blixtrade från start och kommer att ta hand om ledningen. Adrian är inne på att testa i spets och ledningen är klart fördelaktigt på Bjerke. Skulle han välja att släppa så kommer hon att serveras en riktigt fin resa i ryggen på den då förmodade ledaren 6 Global Brilliance. Global Brilliance som haft en lång säsong och som spelad på närmare femtio procent kontra Hilarious fyra procent så tvekar jag inte att singla.

  Omgångens näst bäst spik

  Jag har jagat och tjatat om 12 Zenato ett bra tag nu och vad fin han har sett ut i dom senaste starterna. Båda gångarna har Jepson serverat honom riktigt bra resor och han har gått med fulla linor över mål. Nu är läget återigen riktigt knivigt men den här gången kommer knappast Jepson att sitta fast över mål. Jag tvivlar inte på att det här är bästa hästen i fältet och jag håller dessutom Jepson som loppets klart bästa kusk. Dessutom är formen på topp, kör i tid så löser sig det här säger jag!

  Glöm inte !

  3 Peru Ubu är enligt Peter Untersteiner onormalt startsnabb, god chans att leda runt om i avslutningen.

  3 Magnus Teien Gundersen kommer inte släppa ledningen med 3 Troll Solen och visst finns det en möjlighet att det står hela vägen hem? Roligt emot omgångens största favorit.

  5 Stoletheshow måste ha toppchans. Första starten i ny regi hos Hamre som är en otroligt skicklig träanre. En klar nivå höjning som jag tror att Stoletheshow kommer att svara mycket bra på.

  Klass II försöket är väldigt öppet och är inte 11 Run To You bara är bäst är det här vidöppet. Kan spikas på mindre system men jag väljer att gardera brett och hoppas på kant.

  Nu tar vi dem!!

  Petterssons Miljon 290kr/andel

  Petterssons Starka 79kr/andel

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube