V86 Jägersro Solvalla 24 Feb Är det äntligen dags för Wibben? » 24…

V86 Jägersro Solvalla 24 Feb Är det äntligen dags för Wibben?

En riktigt rolig och svårlöst jackpott omgång från Jägersro och Solvalla står för dörren och självklart så är Petterssons Miljon och Petterssons Starka laddade och klara.

V86-1

Endast sju hästar till start i inledningen och jag kommer försöka gå lite kort där, 5 Divane Godiva har en bra chans om man kommer till ledningen vilket man har bra chans att göra då jag tror att 4 Frances Yoda kommer att släppa spets. Jag plockar även med 3 Veiled. 

V86-2

Här kommer jag spika 5 Whelk som jag håller högt, Jörgen Westholm har härdat hästen i tuffa sällskap, nu är det första starten efter en tids frånvaro men Whelk har gått bra direkt efter vila tidigare och här han man goda chanser att leda loppet runt om.

V86-3

10 Hunter Dragon blir ganska klar favorit och det är befogat då hästen visat ett flertal gånger att han håller mycket höga klass. Det finns dock ett par roliga streck där bakom och det är 2 Riley S.W som kan få ett fint lopp i den främre träffen och även 11 Typhoon Face som är anmäld med jänkarvagn.

V86-4

2 Aragorn As gör debut för Nurmos och det är alltid mycket intressant, nu har man dessutom fått ett perfekt utgångsläge bakom bilen. Det ska bli väldigt spännande att se vad Nurmos träning gjort med Aragorn As. Jag väljer att singelstrecka då Aragorn As även tidigare visat att han duger bra i det här sällskapet.

V86-5

3140m voltstart och 7 Totti Face stod för en rykande avslutning i senast starten på V75 när Dream Stone vann. Återigen Stefan Persson i sulkyn och kan Totti Face få gå ett lopp i ryggar och spara speeden kommer man att bli hyper farlig i det här loppet. 1 Happy Few står ensam på start och kan leda loppet länge.

V86-6

Ett ganska ojämnt lopp där jag tror övriga får svårt att plocka in tjugo meter på 4 Gardner Shaw som visat toppform. Ska någon göra det så är det 8 Antonio Trot som även han visat form och äntligen fick sätta krona på verket senast när man vann guldfinalen. Men att plocka tjugo meter är inte lätt och risken finns att det blir för långt fram.

V86-7

12 Dominic Wibb har verkligen ingen tur med spåren och senast slutade det med galopp, jag har jagat den här hästen väldigt länge och jag vet att han har kunnande för att vinna ett sånt här lopp så det är ett tidigt streck för mig. Dessutom har Adrian visat den senaste tiden att han har ruggigt fin snurr på stallet. 6 Mystic Mom med duktige Victor Rosleff kan fälla många om han får ett lopp på rulle. 

V86-8

Avslutningen tycker jag är lurig och det finns flertalet bortglömda hästar. 8  Lennart Sjöhammar har fått ett trist utgångsläge men kan Erik hitta ner i banan på ett vettigt vis så kan man absolut segerstrida. 2 Jareth Boko var grym senast när han bombade runt med Andreas Lövdal senast nu är utgångsläget bättre men motståndet också tuffare men han är ett tidigt streck. 3 The Bald Eagle har fått ett lopp i kroppen och har Magnus Djuse i sulkyn...

Här finner ni mina andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips