V86 Åby/Solvalla 6 Januari » 6 jan. | Mattias Pettersson -…

V86 Åby/Solvalla 6 Januari


Nu är det dags att återgå till vardagen efter en mycket intensiv Winterburst där jag trots allt lyckades sätta dit några sjuor. Nu är det fullt fokus mot kvällens V86 tävlingar och dem är på förhand mycket spelvärda. Nu inleder vi året med en åtta.

V861

Jag inleder omgången med en spik och försöker koppa grepp direkt. Det är Peter Untersteiners 5 Love Håleryd som jag tycker har en passande uppgift här och jag tror att de invändiga ekipagen nöjer sig med en resa i rygg på Love Håleryd med tanke på open stretch och då är det en mycket fin vinstchans.

V862

Här kommer jag att låsa på 6 Hawk Cliff och 8 Hazard Boko som jag tycker är numret större än övriga. Jag håller 8 Hazard Boko som etta men spåret kan ställa till det samtidigt som Hawk Cliff såg riktigt fin ut senast och det låter bra ifrån stall Nurmos. Stabilt lås

V863

Här har jag mitt stora drag i omgången och det är 9 Digital Dominance som jag jagade en hel del förra året när han var hos Robert Bergh. Nu är det andra starten i Christoffer Ericssons regi och jag tror att det här kan bli riktigt bra. Mycket spännande till låg procent. 7 Maestro Crowe har varit ifrån ett tag men kapaciteten är skyhög och räknas direkt.

V864

Här har jag en spik för den modige och det är 13 Sideslip som tränas utav Stefan Melander. Formen är mycket bra på den här damen och även om hon inte vinner ihjäl sig så tycker jag hon har en lämplig uppgift nu och kan hamna rätt bra på det. Som streckad till endast sju procent så är det högt värde.

V865

Det här sprinter loppet tycker jag är vidöppet och med två strykningar är det nu endast tio startande ekipage och jag kommer att strecka samtliga på mina system. En häst ni inte får glömma här är 11 Mirakel Håleryd med Tommy Karlstedt som gynnas av ett mindre fält och jag tror dessutom det kan bli tempo på tillställningen.

V866

Här tycker jag att 6 Solkattens Ferrari är omgångens mest överspelade. Han har absolut chansen att vinna det här men som streckad på över sextio procent av kupongerna är det givet att gå emot. Jag vill framhålla framförallt 7 Jerka Sting som körs utav Erik Adielsson och är en mycket kapabel häst som gör en intressant start efter en tids frånvaro. 9 Sedin U.S satt fast senast och kan absolut segerstrida.

V867

Efter strykningen på 10 Husse Boko har Robert Bergh seglat upp som favorit med 4 Speedy Tilly och jag tycker han är befogad favorit och en tänkbar spik. Tål att göra en hel del själv och är gynnad av den långa distansen. 6 Vikings Preacher är det främsta motbudet och även han gynnas av den långa distansen.

V868

I avslutningen kommer jag att gå på ett lås och det är 3 Hankypanky Peyton som också gör comeback efter en tids vila men har en skyhög kapacitet och kan städa av dem här utan problem. Jag väljer att dubbla systemet med 5 Pastorns Lady som tränas och körs utav Juhani Partanen och dem kan leda det här loppet mycket länge.


Här finner ni mina andelar

Pettterssons Starka

Petterssons Miljon

Gävles Diamantgruv





Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips