V86, 9 Juni från Vaggeryd » 9 juni | Mattias Pettersson -…

V86, 9 Juni från Vaggeryd

V86 fortsätter sin resa genom sommar Sverige och denna onsdag är det dags för Vaggeryd att stå som värd. Några riktigt svårlösta lopp kryddas med några riktiga topphästar som senast var ute under elitloppshelgen. Förutsättningarna finns för att det ska bli riktigt bra underhållning. Jag kommer att ha Petterssons Miljon och Petterssons Starka öppna ikväll och jag tycker mig ha hittat två bra singelstreck. 


Omgångens bästa spik

Kommer redan i inledningen av omgången och det är 4 Maestro Crowe som senast var ute i Harpers där han tröttnade den sista biten och kanske blev han lite för laddad för sitt eget bästa den gången. Nu är motståndet något helt annat och distansen är hela 3640m voltstart, värsta motbudet 8 Racing Ribb står tjugo meter bakom och jag tror inte han räcker till föra att plocka ner en felfri Maestro Crowe. Senaste starten testade man barfota runt om på Maestro Crowe men nu talar mycket för att man återgår till barfota bak alternativt skor runt om vilket jag inte tycker är någon större nackdel då han presterad bra med den balansen tidigare. 

Omgångens näst nästa spik

Hittar jag i den sjätte avdelningen och det är Gocciadoros 4 Amornero Roc som visat en väldig hög kapacitet i sina tidigare starter. Senast under elitloppshelgen startade man som storfavorit på V75 under söndagen men den gången slutade det snöpligt med en galopp. Nu har man anmält barfota och Mika Fors kommer att köra offensivt och över den korta distansen har jag svårt att se någon hänga med den här flygmaskinen. Som spelade på runt femtio procent tycker jag det är en bra spik i omgången.

Omgångens Luring

Tycker jag är en annan Gocciadoro häst som imponerat i Italien och det är 8 Brezza Du Kras som jag tror har en riktigt fin prestation i sig. Hon har mött stenhårt motstånd i Italien och trots att spåret blev sämsta tänkbara ser jag framför mig att hon har kapacitet nog att göra jobbet. 

Här finner ni mina andelar


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips