V75: Toppsport på Charlottenlund » 17 maj | Mattias Pettersson -…

V75: Toppsport på Charlottenlund

Toppsport på Charlottenlund och vi siktar sjurätt! Formen är på topp för dagen då både spelförslaget i analysen och Petterssons Starka satt klockrent igår. Även mitt speltips om Mindyourvalue W.F infriade förväntningarna.

Avd 1

1600m autostart och här tror jag att det kommer gå undan, jag rankar 6 Jairo etta som har fått ett lopp i kroppen och alltid gör bra prestationer och spår 6 är helt okej här.

Utmanar gör 7 Partizan Face som stött på betydligt tuffare motstånd på slutet än vad som är fallet nu, jag tror att man sänder framåt och kör väldigt offensivt, formen är det inget fel på.

Även 3 Slide So Easy med Fleming Jensen måste med från det läget.

Avd2

Stoeliten över 2000m och jag spikade 4 Ultra Bright näst senast när hon slog på en snöplig galopp på bortre långsidan. Jag siktar på revansch nu och med ett perfekt spår bakom bilen och Goop upp så missar hon inte ledningen, jag tror på toppchans.

Avd3

Här är mitt drag 6 Roofie med Johan Untersteiner som kommer med fullform och gjort bra prestationer hela tiden på slutet utan att få sätta nosen först, bra läge här och streckas tidigt.4 Commit Boom Bay är ny hos Steen Juul efter en period hos Erik Bondo i Italien, Goop upp nu och läge för ledningen. Plockar även med 3 Han Herred som satt fastlåst senast.

Avd4

Fyraåringseliten och endast åtta startande ekipage och favorit blir 3 Velten Von Flevo med Jaap Van Rijn, det finns en ruskigt stor kapacitet i hästen och han vann tyska derbyt men han har dock inte startat sedan november. Jag väljer att gardera honom trots att han har ett drömläge bakom bilen med läge för ledningen.

Jag vill ha med Holger Ehlerts 7 Ambra Grif och 1 Erling som jag tror får en fin resa i ryggledaren. Mitt fjärde streck blir 4 Eric The Eel med Jeppe Juul.

Avd5

Ett lopp över 2000m autostart och här tror jag att 1 Velten Limelight som körs utan Rick Ebbinge vinner, hästen stod för en fin årsdebut på Åby och har vunnit 7 av 8 lopp. Här är det bäddat för ledningen och det känns som en mycket sund spik i omgången.

Avd6

Dagensdubbel första avdelning och dagens höjdpunkt i Copenhagen Cup. Stor favorit blir Holger Ehlerts 5 Zacon Gio som är ett monster och kommer med 13 raka segrar. Han kommer givetvis bli mycket svårstoppad här och vill man spika kan man göra det. Jag kommer dock gå emot för att försöka få upp utdelningen på omgången. Därför väljer jag att strecka samtliga nio ekipage. Som främsta motbud håller jag 1 Make The Mark som kommer få en fin resa.

Avd7

I den sista avdelningen så har jag råd att strecka på rätt rejält också med tanke på att jag gått kort i dem tidigare avdelningarna. Första rankad är dock 13 Bazires Ble Du Gers som visat klassen på Vincennes i vinter. Draget i loppet är 9 Ganyboy som jag tycker är lite underskattad, han gör alltid bra prestationer och har både styrka och fart för att segerstrida.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips