V75 Romme 27 Feb Det här lägger inte Algot » 26 feb. | Mattias…

V75 Romme 27 Feb Det här lägger inte Algot

Det blev en rolig onsdag när både Petterssons Miljon och Petterssons Starka hittade hem och gav fina pengar tillbaka. Nu har jag laddat om och siktat in mig på lördagens V75 på Romme där jag har två spikförslag och några riktigt bortglömda kantbollar.

Omgångens bästa spik

Den bästa spiken tycker jag 5 Algot Zonett är, trots procenten som jag önskat något mindre förhoppningsvis går några större tipstjänster emot honom imorgon och får ner den lite. Algot är så mycket bättre än övriga här och jag blir förvånad om någon väljer att svara spetsen när Wäjersten ställer frågan och jag tycker vägen ligger öppet från det här läget. Även om Algot skulle få trava utvändigt finns det ingen Night Brodde i det här gänget som kan ta sig förbi.


Omgångens näst bästa spik

I inledningen så kan jag inte låta bli att framhålla 8 Tullibardine Boe som den näst bästa spiken. Jag vet att spåret inte är det bästa och att Richard Jansson kanske inte är den mest erfarne V75 kusken i loppet. Men jag gillar verkligen hästen och kapaciteten hon besitter är mycket hög, skulle Jansson hitta ut så kommer hon tävla i en klass för sig själv i det här loppet är min bestämda uppfattning. Senast höll hon på springa över hela fältet när hon klättrade i ryggar. 


Bortglömda

15 She is Cecilia har verkligen gått riktigt bra slutet trots taskiga lägen och hon kommer absolut vinna lopp snart, trodde hon skulle bli mer betrodd. 

8 Volare Gar har också haft form ett tag och senast var han mycket fin, återigen Jepson och till den här starten ska man förmodligen testa en jänkarvagn.

6 Västerbo Grossbois har jag jagat en tid och det var nära han fick sätta nosen först senast. Han är mycket snabb ut och jag blir inte förvånad om han tar sig förbi Hazard Boko i starten

5 Emil Mollyn har min kollega och vän Mattias Karlsson varnat för ett tag och nu är hästen totalt bortglömd, läge att ta betalt.

6 Ready Doc är pilsnabb från start och kan få ett riktigt fint lopp, skulle eventuellt leda loppet runt om.


Tipsar även på att gå med i våran grupp ''V75-surr'' på facebook där jag varje lördag diskuterar V75 med flera likasinnande.


Mina andelar hittar ni som vanligt enklast genom att använda länkarna här nedanför

Gävles Diamantgruva 800 :-

Petterssons Miljon 290 :-

Petterssons Starka 79 :-


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips