V75 på Mantorp 5 Juni » 5 juni | Mattias Pettersson - Travstugan.se

V75 på Mantorp 5 Juni

Fin omgång på Mantorp som jag på förhand har riktigt bra känsla för. Just Mantorp har jag haft stora framgångar på tidigare så det är lite av en favoritbana. Omgångens bästa spikar hittar vi i avslutningen av omgången och dessutom har jag ett flertal drag som är streckad under 5%..

Omgångens bästa spik

Jag kommer att spika i den sista avdelningen, 7 Ubiquarian Face som är rätt kvick den första biten och med strykningen av Emoji som hade spåret innanför kommer Adrian ner ett hack i banan. Det finns inte några startraketer innanför så jag tycker det mesta talar för att Ubbe sitter i ledningen och då blir han svårslagen. Formen på stallet är mycket bra igen det såg vi senast på elitloppshelgen då dem hade ett flertal fina vinnare och prestationer. 

Omgångens näst nästa spik

Det tycker jag att 5 Call Me Brodda är som också hon har läget i ett annars väldigt öppet stolopp. I nuläget är hon endast andrahandare och en mycket spelvärd spik för att koppla ett grepp om omgången. Senast svarade hon för en fin prestation på Charlottenlund där hon slog hästar som Ultra Bright och Virginia Grif. Värsta motbudet här är 11 Lipstock Tooma men hon har lottats till ett lite struligt utgångsläge. Stefan Persson har mycket goda chanser att vinna det här och jag bedömer henne som spelvärd till allt under trettio procent. 

Drag i omgången

9 Riptide R.D har jag jagat en längre tid och han besitter fina fartresurser. 

2 Stoletheshow gick ruskigt bra i senaste starten och formen verkar finnas där. 

7 Reven Dejavu fick inte vinna senast på Gävle, bike på nu och kanske kommer segern här istället.

6 Bg Pastor Jonte såg fin ut senast och ska passas här.

9 King Schermer höll bra senast bakom Bengurion Jet. Bortglömd här. 


Här finner ni mina andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips