V75-tips: Vi är på hemmaplan!

  Idag har vi V75 på Gävle som är min hemmabana och självklart kommer jag befinna mig på plats. Förra lördagen stannade på sex rätt då Lucifer Lane svek rejält från ledningen i ett lopp han borde ha vunnit. Det var ganska surt då jag var väldigt rätt ute i övrigt men så är det ibland. Nya tag i idag med två topp spikar. Samtliga mina system finns tillgängliga och som vanligt tippar jag och Mattias Karlsson Gävles Guldgruva och Gävles Diamant Gruva tillsammans. 


  Omgångens bästa spik 💣

  Kan jag tycka att vi finner i den första avdelningen och det är Ulf Ohlsson med 1 Soul Tan. Senast gick hästen mycket bra på Bollnäs och det här är en individ som trivs alldeles ypperligt i ledningen där man vunnit 12 av 13 gånger. Jag håller Soul Tan som spetsfavorit även om springspåren med framförallt 6 Double Formula med Oskar Kylin kommer att göra ett allvarligt försök. Ulf Ohlsson är mycket duktig i volten och jag tror att han behåller ledningen och då är det verkligen toppchans. I ett mycket jämnspelat lopp där många sprider strecken känns det helt rätt att koppla grepp om omgången och spika.

  Kompletterande spiken ⛏️

  Han är väldigt stor favorit och jag har gått emot honom en hel del tidigare men idag finns det inget att göra åt 3 Milligans School med nygamla kusken Ulf Ericsson som är tillbaka i sulkyn. Milligans gjorde verkligen ett topplopp för två starter sedan utvändigt om On Track Piraten då han höll otroligt bra i stenhårt tempo och fick endast ge sig med Milliondollarrhyme som fick loppet serverat. Senast var Milligans betydligt sämre i finalerna när han la ner verksamheten fullständigt när han återigen fick trav utvändigt om en het Lucifer Lane. Nu är det upplagt för spets och där trivs Milligan betydligt bättre och växer både en och två klasser. Motståndet är ljummet och det här ska man bara vinna. 

  Petterssons luringar 🔍

  10 Eddy West blir väl stor favorit i avslutningen och det kommer att rensa fint bakom. Inte helt lätt att bara runda det här gänget även om Eddy besitter en ruskig speed. 3 Dats So Cool främsta utmanaren. 

    3 Geronimo Am satt fast senast i finalerna och är klar första häst. Kan till och med vara en tänkbara spik. Det låter bra från stallet och Robban har ställt i ordning. 

  4 Bitcoind´arc blir mångas spik och visst brukar Nurmos ha dem i ordning omgående efter vila och det här är en topphäst. Men det var trots allt åtta månader sedan han startade senast och det finns i boken att Jorma får svar om spets då kan det bli väl tufft i årsdebuten. 

  Riktigt öppet kallblodslopp som många kan vinna och här vill jag spara strecken. Min första häst är efter strykningen av Gomnes Faks hemmahästen 7 Bäcklös Faron. Jag tror att han ganska enkelt för komma till ledningen och då blir han inte lätt att plocka ner. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube