V75 idag: Bergsåker är värd för omgången och det luktar utdelning

  Idag är det V75 på Bergsåker och det är helt klart en en ganska lurig omgång som väntar. Jag kommer att gå ut hårt och spika i de två första avdelningarna. Är ni sugna att hänga på har jag som vanligt mina andelar öppna.

  Omgångens bästa spik 💣

  Omgångens bästa spik hittar vi omgående och det är 6 Secondary Stall som har gått riktigt bra hela vintern. Senast under finalerna på Solvalla fick hon ett fint lopp i ryggar men galopperade tyvärr på upploppet. Enligt tränaren berodde det på att Secondary Stall blev hovöm och därför har man testat honom med sulor i träning till den här starten vilket skulle vara ett klart plus. Oskar J har stora möjligheter att hitta till ledningen i det här loppet och då är det såklart toppchans i ett ganska billigt lopp. Jag spikar utan minsta tvekan. 

  Kompletterande spiken ⛏️

  Min andra spik kommer i den andra avdelningen och det är Leif Witasp blivande stjärna 7 Kee Keeper som tyvärr galopperade senast vilket jag anser var ett olycksfall i arbetet. Felfri är jag övertygad om att det här är bästa hästen i fältet. Nu har man dessutom en strykning invändigt vilket gör att Viktor Lyck kommer ner ett spår i banan och det betyder en hel del. Jag är inne på att Viktor skickar iväg Kee Keeper och att Sjöström varken kan eller vill svara. Hela vägen nu Lyck!

  Petterssons luringar 🔍

  4 Milligans School visade gryende form senast och idag kan Ulf Eriksson hitta till ledningen och då blir ekipaget svårslaget.

  6 Axl Brown har jag jagat en längre tid, nu är man totalt borttappad av spelarna och jag blir inte förvånad om Erik sätter dit honom idag.

  12 Iceland Radio är endast streckad på två procent vilket är helt galet. Skulle Hanns Forslin hitta ryggen på Quarcia under slutvarvet går ingen säker.

  3 Tale Of Jacks kan hitta en fin position i ryggen på den förmodade ledaren 6 Xanthis Cocktail. Där trivs hästen ypperligt till sju procent rensar han bra.

  10 Troll Solen är härdad mot den yppersta eliten och ska enligt mig vara mer spelad. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube