V75 Östersund den 12e juni » 10 juni | Mattias Pettersson -…

V75 Östersund den 12e juni

Toppsport på Östersund hör sommaren till och vilket lopp Jämtlands stora pris blev. Dessutom får vi se Månlykke A.M. defilera hem segern. Några bortglömda hästar som är streckade på knappt en procent gör att det fortfarande kan bli bra utdelning. Jag kommer som vanligt att tippa mina andelar Petterssons Miljon och Petterssons Starka


Omgångens bästa spik

Kan inte göra annat än att spika Gunnar Melanders stjärna 10 Månlykke A.M trots att procenten är skyhög så kan jag inte se honom förlora. Månlykke har alla verktyg för att bli minst lika bra som sin far då han dessutom har en naturlig startsnabbhet. Vi kommer förhoppningsvis få njuta flera år framåt hans prestationer. Det här loppet möter han absolut ingenting som skrämmer och det är endast sjukdom emot seger här. 

Omgångens näst nästa spik

Jag kommer att återigen gå på 3 Upstate Face som har imponerad stort den senaste tiden och senast vann Adrian med honom från spår tolv under elitloppshelgen då han hade den snabbaste avslutningen sista tvåhundra metrarna av samtliga ekipage under hela helgen. För två starter sedan visade han också att han kan öppna då Jepson skickade iväg honom från spår ett bakom bilen och höll upp ledningen på Halmstad. Upstate Face har verkligen höjt sig både ett och två snäpp när han tävlar barfota och med ett passaden läge med främsta motbudet Van Gogh Z.S på utsidan så tycker jag chanserna ska vara väldigt goda här. Kommer han till ledningen som min teori bygger på så rår ingen på honom över den korta distansen. 

Drag i omgången

1 Pane Vino låter det väldigt bra på ifrån Per Linderoth och skulle det bara lösa sig från start och han hittar ut så kan han överraska. 

13 Gitte Silvåkra kommer från en fin prestation efter galopp och har bra kapacitet och duktige Victor Rosleff i sulkyn. 

5 Upset Face ska tävla barfota för första gången, stentufft lopp men vad gardering ska han räknas till endast en procent. 

9 Vernissage Grif har en jätte hög högsta nivå och fullväg passar bättre än kortdistans. 

9 Gogobet Sisu galopperade på elitloppshelgen, felfri kan jag se honom plocka ner den stora favoriten. 

Mina andelar hittar ni som vanligt enklast genom att använda länkarna här nedanför

Petterssons Miljon 290 :-

Petterssons Starka 79 :-

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips