V75: Midnattstrav med en spelvärd spik » 13 juni | Mattias Pettersson…

V75: Midnattstrav med en spelvärd spik

V75-1

2640m voltstart och favorit här blir Nurmos 10 Vaduz Wise As som senast startade i Harpers, där blev det för tufft och han hade dessutom problem med trötta ryggar på sista bortre, såg ut att finns lite sparat i mål och nu stöter han inte på samma motstånd. Jag tycker att det är en bra favorit till en spelvärdprocent om han stannar runt 30%.

V75-2

2140m voltstart och ett stolopp, här tycker jag att man kommer väldigt långt på att låsa med Roberts Berghs 8 Indras Secret som förmodligen sitter i ledningen efter 500m och Björn Goops 13 Karamell Hill som har toppform och är fruktansvärt speedig.

V75-3

Petri Salmela håller 11 Yankee Blue mycket högt och hästen har dessutom fem raka ettor i raden, om än mot lite billigare motstånd men nu rycker man alla skor och slänger på en jänkarvagn för första gången vilket ska bli väldigt intressant. Det kan mycket väl vara så att Ulf Ohlsson och Yankee Blue tar sin sjätte raka seger.

V75-4

Kallblodslopp över 2140m voltstart och favorit blir 1 Spang Viktor som kommer från seger senast då Björn Karlsson svarade för en mycket fin styrning med, han är ingen blixt ut från start och jag tror att han kan bli över från det här läget och det är inte alls säkert att det löser sig lika bra den här gången.

Min första häst är istället 4 Rubus som jag tror tar hand om ledningen, Rubus fick ge sig emot Spang Viktor senast men då en betydligt tuffare resa, klart första streck. Vill man gardera på är det främst 14 Granetta och 2 Norrlands Scott som jag håller tidiga.

V75-5

Bronsdivisionen över 1640m och här tror jag att det kan hända grejer, jag kommer att strecka på rejält då jag tycker det finns många bortglömda hästar här, Favoriterna 1 Deep Pockets och 5 Ribaude är dessutom inga segerstaplare så här jagar jag skräll. En jag vill lyfta fram som jag tycker är rejält bortglömd är 8 Höwings Unbeatable som såg mycket fin ut senast och får dessutom täta starter nu.

V75-6

Omgångens största favorit i 2 Giant Shadow och Björn Goop och det ska mycket till för att han ska lägga den här uppgiften. Har en helt annan hårdhet än övriga och ska normalt ha absolut toppchans att vinna det här. Senast var han tvåa bakom Seismic Wave på elitloppshelgen. Nu har han lottats till ett perfekt startspår och kommer tidigt hitta till ledningen sen är loppet över.

V75-7

Norrbottenstora pris och här kommer jag att ta ställning för 2 Antonio Tabac som svarade för en enorm insats senast när han vann på 09.5 på Hagmyren. Jag tror att han tar hand om ledningen här och sen kör Mika Fors så länge lampan lyser.

Den som skulle kunna utmana är 10 Milliondollarrhyme som återigen ska gå barfota runt om och skulle han få bra ryggar att gå i kan han utmana över upploppet.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips

Från kvällens tävlingar på Bollnäs har jag fastnat för kul skrällbud! Kajsa Frick selar ut och kör 9 Bally T.N. som är ny i regin.Hästen har bland ... Läs travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips