V75 Axevalla 24 juli

V75 i dagarna två på Axevalla när Stochampionatet ska avgöras. Riktigt fin sport hela helgen men vi börjar med en genomgång av lördagens V75 där jag kommer att spela med en ensam spik som jag hittar i den sjätte avdelningen. Dessutom finns det några ruskigt bortglömda kantbollar i inledningen. 

Gävles Diamatgruva 800kr/andel (unik)

Petterssons Miljon 290kr/andel

Petterssons Starka 79kr/andel

Omgångens bästa spik, V75-6

Är i min bok 5 Amornero Roc som i den senaste starten stod för en strålande insats men fick ge sig den sista biten mot Admiral As. Tempot blev lite för tufft den första biten för att man skulle orka stå emot den gången samtidigt som man mötte en fruktansvärd häst. Motståndet nu är inte riktigt lika hårt samtidigt som man fortsätter barfota runt om vilket jag tycker gav en klar förbättring. Här hamrar jag inte omgångens bästa spik.

Omgångens lås, V75-3

Björn Goops nyförvärv 3 Nymke Brigadoon har inlett riktigt fint och stoltserar med två raka segrar där hon vunnit på ett mycket fin vis. Här har hon väldigt fina förutsättningar när hon står på start och kommer med all säkerhet att sitta i ledningen. Jag tycker dock att hon är lite väl hårt spelad för min smak och kommer att låsa loppet med Markus B Svedbergs 8 Break Through som är härdat mot tuffare djur och ett år äldre. Hon börjar dessutom hitta formen och skulle det strula det minsta för Nymke så blir jag inte alls förvånad om Svedberg sätter dit Break Through till fyra procent.


Omgångens drag

V75-1: 12 Morotai Degato vet jag att Oskar håller högt och formen är riktigt bra.

V75-1: 4 Great King Wine är riktigt bortglömd och har kapacitet för att vinna ett sånt här lopp.

V75-5: 12 Carry Cash ska ses med toppchans och stod för en strålande avslutning senast, kan vara en spik för den fräcke


V75-4: 14 Dominic Wibb har fått en ny miljö och senast hade man maximal otur när man blev påkörd två gånger om. Helt borttappad. 

V75-7: 4 Ble Du Gers har visat fin form en längre tid och här tycker jag han ska ses med mycket goda chanser.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips