V75: Mitt fynd får bli omgångens spik » 22 maj | Mattias Pettersson -…

V75: Mitt fynd får bli omgångens spik

Mina Andelar

V75 1

Omgångens inleds med dagens största favorit nämligen 7 Vikens High Yield som för dagen körs utav Per Lennartsson och Berghs häst är givetvis för bra för klassen och fick dessutom ett väldigt bra utgångsläge.

Det lilla som talar emot är att han oftast går i ett jämnt hårt tempo och det kan öppna upp det lite för 6 Falcon Am som jag tror sitter i ryggledaren och det är heller ingen dålig häst och får han chansen över upploppet så finns det en möjlighet att han kan utmana. Vikens High Yield har även finalerna att tänka på men Bergh är inte den som brukar hålla igen.

V75 2

Voltstart över 2640m och ett på förhand öppet stolopp som kräver sina streck. Jag håller 12 Argbiggan högst här då gick en visslande avslutning senast, hon fick ett bra spår och kommer att sitta bra på det tidigt, och dessutom rejält kuskförstärkt.

Tidig är också 3 Carry Cash som körs utav duktige Marcus Lilius den här hästen har rätt hög kapacitet men har galopperat bort en hel del pengar. Även 1 Frozen Queen och 8 Lady Youline är tidiga.

V75 3

Här tycker jag att Westholms 5 Ferrie De Fael som var riktigt rejäl senast på Bergsåker när han vann på ett mycket fint vis. Nu blir det jänkarvagn för första gången och han ska dessutom lättas i balansen, Örjan Kilström upp och läget mycket bra. Ferrie De Fael är stark och rejäl och tål att göra en hel del själv i loppen och jag tror att det här är toppchans, som streckad på under 10% tycker jag att det är ett fynd.

V75 4

Vidöppet kallblodslopp, jag rankar 9 Spang Viktor med Björn Karlsson etta då han krossade motståndet senast och är han lika fin igen så kommer han återigen att vara med i segerstriden.

2 Prins CK är lite osäker i aktionen men Björn Goop upp nu och kan han hålla honom i trav hela vägen så finns det mycket kapacitet. Vill även ha med

4 S.T.C.C Faksen som även han har haft lite problem med att få aktionen att hålla ihop, men i det senaste starterna så har det sett betydligt bättre ut.

V75 5

Silverdivisionen och jag tycker att några hästar höjer sig över övriga här, nämligen 2 Viking Brodde som gör en intressant comeback och det här är en jättefin häst som kan massor och Nurmos brukar ha iordningställt direkt även om det finns lite frågetecken kring stall formen.

6 Valley Brodde med Örjan Kilström var strålande sist på Solvalla, möter lite tuffare hästar nu men är inte alls borta.

7 Staro Leonardo med Joakim Lövgren stod för en enorm insats senast när man slog Norton Commander utvändigt i gick i mål på 12.1 fullväg. Nu är man dessutom anmäld i jänkarvagn och jag tror att man blir ytterst svår att stå emot för övriga. Även 11 Figaro Vici ska gå i jänkarvagn den här gången, man har gjort två starter i Sverige efter sin vinter i Frankrike och gjort det helt okej, det krävs dock en förbättring i prestation om man ska vinna det här loppet och han blir mitt fjärdestreck.

V75 6

Här ligger en elitloppsbiljett i potten och blir det tredje gången gillt för 2 Billie De Montfort? Hon har som bekant suttit fast i två starter i rad och jag tror att Björn Goop har goda chanser att sända iväg henne till spets. Främste utmanare till ledningen tycker jag att 4 Racing Mange är, han gjort ett topplopp senast och kommer med fullform. En varning vill jag också ge för 5 Zarenne Fas som endast är streckad på fem procent i nuläget, passande distans och man är nog oerhört sugen på att vara med i ett elitlopp.

V75 7

I avslutningen tycker jag mig ha en stark förstahäst i 5 Expensive som körs utav Örjan Kilström, näst senast var man ute i ett uttagningslopp i kungakannan och var femma bakom hästar som Green Manalishi och Aetos Kronos, senast vann man på et mycket enkelt vis mot billigare motstånd, ska ha toppchans här och det behöver inte vara fel att spika. Jag vill dock ha med 2 Arabesque som ska gå barfota bak och jag tror dessutom att han hittar till ledningen.

Plockar även med 12 Ready Doc och 11 Jamaica Boko från bakspår.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips