Tips till lördagens V75 på Eskilstuna » 5 nov. | Mattias Pettersson -…

Tips till lördagens V75 på Eskilstuna

Nu tar vi sikte mot veckans bästa dag och V75 på Eskilstuna. Omgången känns inte helt lättlöst på förhand men vi ska göra ett försöka att hitta hem några sjuor!
Även söndagen bjuder på jätte fina V75 tävlingar när Breeders Crown finalerna ska avgöras. Länkar till mina andelar hittar ni längst ner i artikeln. 

V75 1

2140m voltstart och jag tycker fyra hästar höjer sig över mängden här och det är  7 Dwayne Zet som är bästa hästen och ska ses som favorit. 11 Dream Creation gjorde bort sig senast på Gävle är anmäld barfota till den här starten vilket är ett klart plus. 

2 Galileo Am och 4 Global Viscount får även dem plats på kupongen. 

V75 2

Här låter Mikael Eriksson ruggit nöjd med 2 Pappajohnnys Ilse som jag har jagat en längre tid. Får Goop upp i vagnen och Eriksson har aviserat att man ska köra barfota och med bike. Hästen kommer garanterat göra ett bra lopp och det kan mycket väl räcka hela vägen. Robert Dunders 6 Shut Up And Dance är lite bortglömd till endast fem procent då han är riktigt rejäl och tål att göra en del själv i loppen.

V75 3

Stoeliten och återigen är det ett grymt lopp vi får se. 2 Mellby Free vann spårlottningen och får gälla som klar favorit här. Utmanas främst av 7 Hevin Boko som gjorde ett jätte lopp senast men den här gången kommer inte Mellby släppa någon ledning och då tror jag det blir tufft att vinna. 10 Activated var tillbaka i fint slag senast och är en given utmanare om det blir lite tempo på tillställningen. 

V75 4

Det här loppet avgörs över 3140m voltstart och är i min mening det mest svårlösta och mest streck krävande loppet. Henna Halme kör 8 Zizou som är farlig att nonchalera och endast streckad på fem procent. Örjan upp på 5 Ufo Jet som är anmäld barfota runt om till endast tre procent får inte heller glömmas. 15 Pinto Bob är också han bortglömd och körs utav Per Lennartsson. 

V75 5

Bronsdivisionen avgörs över 1640m och kan 1 Moses hålla upp ledningen blir han svårstoppad här men det är jag inte helt övertygad om att han gör. Han utmanas framförallt av 2 Syoss och 6 In Royalty Boko som körs utav Mika Fors. Blir det lite kubbning från start gynnar det hästar som 7 Payet D.E och 9 Neelix.

V75 6

Här tycker jag omgångens bästa spik finns i 3 Vagabond Bi och han är streckad därefter vilket han också ska vara. Senast rusade han på i ett stenhårt tempo i ledningen på Gävle och gav inte motståndet minsta chans. Nu är det ett perfekt spår bakom bilen och allt talar för att han leder det här från start till mål. 

V75 7

I avslutningen kommer jag också att spika och det är Nurmos 6 Hachiko De Veluwe som gjorde ett strålande lopp utvändigt om ledaren senast på Gävle. Värsta motbuden har fått lite tråkiga lägen nu då jag inte tror att 1 Zarenne Fas håller upp spets och Milligans School fick spår 9. Det känns på förhand som en bra uppgift och jag spikar. 

Här under finner ni länkarna till mina andelar! Nu kör vi!

Petterssons Stora 1500 :-

Gävles Diamantgruva 800 :-

Petterssons Miljon 290 :-

Petterssons Starka 79 :-

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips