Speltips V86 Åby/Solvalla » 28 okt. | Mattias Pettersson -…

Speltips V86 Åby/Solvalla

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu. 

Ikväll tycker jag spikarna känns mycket bra och jag tror på en fin utdelning.

V86 1

Jag kommer att spika 3 Jaxon V.S. i inledningen då han är rätt kvick ut och jag tror att han sitter i spets omgående. Det här är en häst som är mycket kapabel och är både stark och snabb. Sofia Aronsson håller honom som en bättre chans än Vichy Grif i avslutingen.


V86 2

Här rankar jag 1 Jaques Noir etta och det kan vara en spik för den modige då jag tror att han håller upp spets och leder det här loppet mycket länge. På mina större system kommer jag dock att gardera honom och det är främst 2 Smokey Herman och 3 Rocky Tilly som utmanar.

V86 3

Peter Untersteiners 5 Becker är i skrivande stund favorit och det tycker jag känns som en väldigt sårbar sådan. Är tillbaka efter vila och formen är är oklar då han kommer från två raka galopper i somras. Vill framhålla 3 Cassius Ima som körs av Stefan Persson och danska gästen 9 Jolie.

V86 4

Här kommer omgångens i mitt tycke bästa spik, det är 1 Unarmed Face som jag jagat en längre tid. Har inte fått sätta nosen först trots att formen är på topp och man har suttit fast bakom hästar. Det som kan ställa till det här är utgångsläget då man riskerar att bli över från start men jag tror att Unarmed Face är snabb nog att hitta ut. Sitter inte Kevin Svedlund fast den här gången så vinner man och som streckad till endast nio procent är det ett fynd.


V86 5

Ett treåringslopp och en jätte stor favorit i Björn Goops 5 Beauty Wind som körs utav Jepsson. Det här är ett framtids löfte som verkligen imponerat och är precis under det allra bästa i sin kull. Jag streckar dock samtliga nio startande här då det är orutinerade hästar och mycket kan hända. 

V86 6

2640m Voltstart och favorit är 6 Balotelli Crown som vann på ett mycket fint vis senast och ska ses med bra segerchanser även här och är klar första häst. Han är dock inte helt att lita på från start och jag vill ha med 13 Soul Tan och 15 Vine Vision som är mycket rejäl.

V86 7

Här tycker jag att 8 Uncle Töll ska ha goda chanser då hästen tävlat i tuffa sällskap och är mycket rejäl. Utmanar gör främst Robert Berghs 6 Speedy Tilly och Joakim Lövgrens 15 Sevilla då han för tillfället har ruskig snurr på stallet. Skrällen i loppet kan vara 7 Dominic Wibb som kan betydligt mer än han visat i år.

V86 8

I avslutningen kommer jag att spika 9 Vichy Grif som ska ha toppchans i det här loppet. Det är ett stenhårt sto som besitter riktigt fina farter. Motståndet är inte det allra hårdaste och formen på Redens stall är lite oklar efter helgen så jag rankar ner 1 Award Kronos.


Mina andelar hittar ni enklast genom att följa länkarna här nedanför

Pettterssons Starka

Petterssons Miljon

Gävles Diamantgruva


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips