Speltips: V75 på hemmaplan! » 15 okt. | Mattias Pettersson -…

Speltips: V75 på hemmaplan!

Då var det dags för V75 på hemmaplan och självklart kommer jag att vara på plats för att leta reda på den senaste informationen som vi behöver för att sätta dit sjuan.

I lördags så var det snubblande nära stora pengar och vad skulle passa bättre än att sätta dit sjuan på hemmaplan.

  V75-1

  Ett klass I försök som faktiskt håller riktigt hög klass, 4 Dream Creation har ett litet lurigt spår i volten men han har visat tidigare att han klarar volt på ett bra vis och räknas tidigt.

  Jörgen Westholms 11 Gardner Shaw besitter riktigt hög kapacitet och blir tuff att stå emot.

  Värst emot ovan nämnda hästar är Berghs 12 Speedy Tilly som återigen får Lennartsson i sulkyn.

  V75-2

  Stolopp över 2140 voltstart och jag tror att det blir svårt för övriga att hålla undan för hästarna på 40m tillägg då både 14 Mily och 15 Millie Millionaire är riktigt tuffa och båda kommer med full form. Jag rankar Fredrik Wallins Millie Millionaire etta och kan vara ett tänkbart spikförslag.


  V75-3

  Klass II försök där jag tycker att 2 Shut Up And Dance är riktigt bortglömd. Robert Dunders häst har fått lite tuffa lopp den senaste tiden men hela tiden gjort det bra och här har man ett fint läge och slipper man göra alltför mycket själv den här gången blir man livsfarliga.

  8 Leave Your Sox On fick ett tråkigt läge men har inte gett upp på förhand och visst har man en bra chans då hästen besitter fin form och dessutom är han anmäld barfota runt om för första gången.


  V75-4

  Kallblodslopp där tre hästar höjer sig över mängden och det är 15 Spikfaks som kommer med fyra raka vinster och chansen är god att det blir en femte då hästen är mycket bra.

  5 T.Bs Tröllgutt har Torbjörn Jansson i vagnen och där siktar man på ledningen, kan leda loppet länge och väl och är ett givet streck.

  10 S.T.C.C Faksen står på mellan volten med Ulf Ohlsson och är även han ett givet streck då han tål att göra en hel del själv i loppen. 

  Jag tror att segern står mellan dessa tre.


  V75-5

  Gulddivisionen blev en öppen historia tycker jag med tanke på spårlottningen och starten kommer bli väldigt avgörande.

  Min tanke är att 2 From The Mine tar ledningen men jag tror inte man vill köra i spets över 2140m utan släpper till 6 Hachicko De Veluwe som kommer från Nurmos formtoppade stall och därifrån blir han hästen att slå.

  1 Milligans School är snabb den första biten men jag tror inte att han kan hålla upp ledningen och blir lite utelämnade därifrån.

  Blir det tempo på loppet kommer även 11 Heavy Sound in i matchen och där tror jag Daniel Reden har satt honom i fint skick, kan vara ett roligt streck.


  V75-6

  Här kommer dagens bästa spik är och det är 1 Born Unicorn som såg riktigt fin ut i nya regin senast och rapporterna är mycket goda från stallet. Senast så vann man lätt ifrån ledningen på Kalmar med Johan Untersteiner i vagnen. Nu lättas han dessutom rejält i balansen och kommer förmodligen tävla barfota runt om. På det hela taget tycker jag att Örjan Kilström har goda chanser att leda det här loppet runt om, och den här hästen håller betydligt högre klass än favoriten Indras Secret. 

  V75-7

  En rätt fin avslutning med en bra silverdivision, 5 Vagabond Bi är befogad favorit och har givetvis en mycket god chans. Hästen har utvecklats kraftigt den här säsongen och från det här spåret blir han svårslagen.

  Jag vill dock ha med 4 My Dream Art som kommer med formen helt på topp och från ett fint utgångsläge vågar jag inte lämna Nurmos häst utanför.

  Även 10 Athos Race får plats på kupongen.

  Klicka på någon av mina andelar nedan för att vara med och ta hem miljonerna! 

  Petterssons Stora 1500 :- 

  Gävles Diamantgruva 800 :-

  Petterssons Miljon 290 :-

  Petterssons Starka 79 :- 


  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

  Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

  Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

  Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips