Speltips till V75- Oerhört överspelad favorit i guld » 20 nov. |…

Speltips till V75- Oerhört överspelad favorit i guld


Veckorna går fort när man har roligt och nu är det dags för V75 igen och den här gången är det Jägersro som håller i tävlingarna. Förra lördagen stannade jag på sexrätt efter att Gandalf Jaam oförklarligt fick behålla segern i den första avdelningen. Nu blickar vi framåt mot denna jackpot omgång och det finns potential för stora pengar. Jag kommer kommer posta min preliminära rad under fredagen på atg. Mina andelar hittar ni spcificerade längre ner under analysen. Tipsar även på att gå med i våran grupp ''V75-surr'' på facebook där jag varje lördag diskuterar V75 med flera likasinnande.


Avdelning 1

Det här loppet avgörs över 2640m voltstart och jag tycker det är två hästar som gör upp om segern här och det är Christoffer Erikssons 4 Rackham som är otroligt bra för klassen och matchats i tuffa sällskap hela sommaren. 

Den andra är Katja Melkkos 6 Exaudio Vici som har fått ett lopp i kroppen efter lite frånvaro och han är verkligen distansgynnad, dessutom har Katja riktigt bra form på hästarna för dagen. 

Avdelning 2

Här vill jag lyfta fram Reijo Liljendahls 2 Alien Hill som får Erik Adielsson i vagnen till den här starten och det känns som hon står lite på tur efter att ha gått några bra avslutningar den senaste tiden.

  Conrad Lugauers 9 Devs Daffodil ä anmäld barfota runt om efter att han gått med skor i den senaste starten hon mötte stoeliten och gjorde trots det ett fantastiskt fint lopp som trea. Jag tycker hon ska gälla som favorit här.


Avdelning 3

Här har jag omgångens bästa skrällbud och det är Oskar Kylin Blom som åker hela vägen ner till Jägersro för att starta 7 Hombre D. För två starter sedan så ryckte man skorna på honom och då tog han en övertygande seger ifrån ledningen på Gävle.

Senaste så körde Mattias Hansson honom på Bergsåker och kostade på sig en rejäl gunga men trots det så sände han fram Hombre D utvändigt om ledaren och sedan var han bara bäst.

Rapporterna säger att han känns väldigt fin hemma och kommer göra ett bra lopp litet minus med tanke på läget men till fyra procent är det här ett fynd.

Avdelning 4

Svensk Uppfödningslöpning och Per Nordström har loppets tre mest betrodda hästar i 1 Good Vibes som Per kör själv och hon var fantastiskt fin senast när hon vann på ett övertygande vis ifrån ledningen.

2 Islay Mist Sisu kör Peter Ingves och hon är också rask bakom bilen men jag tror inte hon tar en längd på Good Vibes. 

Örjan Kilström kör 9 Felix Orlando som enligt rapporter från Nordström tidigare i veckan är under kraftig utveckling och trivs med bakspår. 

Avdelning 5

Här gör 7 Easy Cash debut för Robert Bergh och det här är verkligen en fin häst som kommer att klättra genom klasserna. Jag tror att man bara är bäst här och ska ses med toppchans och jag tycker det är en bra spik till under trettio procent av strecken. 

Avdelning 6

Gulddivision och 2 Elian Web ser ut att bli oerhört stor favorit och det köper jag inte alls. Visst är han kvick bakom bilen och sitter i ledningen även om 6 Diamanten också kan lägga iväg bakom bilen men distansen över 2140m ser jag inte som en fördel för Elain Web utan i min bok trivs han bäst när han kan rinna undan över 1640m. Jag tycker inte att han har skallen och jag är helt övertygad om att 4 Rajesh Face knäcker honom utvändigt om han går felfri. Jag kommer att kosta på mig ett antal streck här då det är ett fint värde bakom Elian Web.


Avdelning 7

Tyvärr strök man Officer Stephen som hade vart roligt att se och dessutom dragit på sig mycket streck efter prestationen senast. Nu blir istället 3 Azimut favorit och jag tycker att det är befogat då jag tror att han tar hand om ledningen och därifrån blir han svårtuggad. Ett roligt drag kan vara 1 Hierra Boko som har formen och läget. 

Mina andelar hittar ni som vanligt här under genom att följa länkarna 

Petterssons Stora 1500 :-

Gävles Diamantgruva 800 :-

Petterssons Miljon 290 :-

Petterssons Starka 79 :-


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips