Speltips till Solvalla 11e augusti

Här kommer jag publicera lite speltips till fasta odds hos Bet365 där jag hoppas kunna bjuda på några riktigt fina godbitar.

Återigen blev det lyckosamt senast när Condior inte bara löste en topp tre placering utan dessutom vann loppet genom att leda från start till mål! Riktigt kul för alla ni som tog rygg till fina odds. Idag på Solvalla så kommer jag att spela 4 Hannibal Face vinnare till 4.50 hos Bet365. Den här Bold Eagle avkomman som gick för miljonbelopp på Kolgjini Sale 2018 har man riktigt stora förhoppningar på men dessvärre har han inte riktigt fått aktionen att fungera fullt än. Senaste starten på Jägersro håll dock Takter honom i trav genom hela loppet och hade mycket krafter kvar. Ikväll är det Erik Adielsson för första gången i sulkyn vilket jag tycker är mycket intressant. Håller Hannibal Face ihop travet och  har jag väldigt svårt att se någon rå på honom.

Som vanligt finns mina andelar Petterssons Miljon och Pettersson Starka öppna,

Nu ökar vi!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips