Speltips till lördagens V75 » 2 okt. | Mattias Pettersson -…

Speltips till lördagens V75

I ett öppet lopp tycker jag att några hästar sticker ut över mängden och framförallt Roger Nilssons 12 Abrystir som jag faktiskt håller som första häst i det här loppet.

Hästen har fått ett lopp i kroppen inför den här uppgiften när man selades ut på Boden för ca två veckor sedan. Man behövde verkligen det loppet och har garanterat gått framåt rejält efter det. 

Magnus A Djuse i sulkyn passar perfekt då dem segrade ihop på V75 i januari när Abrystir vann på Bergsåker. Då hade jag faktiskt spikat henne till en riktigt fin procent och hon gjorde ett jättefint lopp då. 

Anmäld barfota och med jänkarvagn till den här starten vilket var över ett år sedan sist, det här känns som en rolig uppgift och jag väljer att spela Abrystir på plats till fina 2.50 hos Bet365.

För att enklast komma till Bet365 och rygga spelet använder ni er av knappen här nedanför
  • Har du inte spelat hos Bet365 tidigare? Läs vår recension här, eller klicka på videon nedan. 
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips