Romme och DUBBELJACKPOT på V75 » 12 nov. | Mattias Pettersson -…

Romme och DUBBELJACKPOT på V75

Dubbeljackpot på grannbanan Romme på lördag och på förhand ser omgången riktigt intressant ut. Formen är ju fortsatt intakt och jag ska vara med och slåss om de 60 miljonerna som utlovas till en ensam vinnare. Jag kommer kommer posta min preliminära rad under fredagen på atg. Mina andelar hittar ni spcificerade längre ner under analysen. Tipsar även på att gå med i våran grupp ''V75-surr'' på facebook där jag varje lördag diskuterar V75 med flera likasinnande. 


V75-1

Klass II försök över 2140m voltstart och 10 Kryptonite Hanover kommer från en fin spurtseger senast och har formen på topp, nu återgår man dock till vanlig vagn vilket kan vara ett litet minus. 5 Claw galopperade oturligt senast annars hade man vart segerfarlig, står lite på tur och löser man starten blir man farlig.

3 Timetomakeitright är kvick i benen och kan lägga iväg från start, kan få en bra resa härifrån och passas tidigt.


V75-2 

Diamanstoet och två hästar sticker ut och det är 7 Joyful Trix som ska gå barfota och sitter förmodligen i ledningen, därifrån blir man svårslagen. Prickar Björn Goop starten med 11 Laleh Pellini kan tillägget vara inhämtat mycket snabbt och då är man en allvarlig utmanare.

V75-3

Gulddivisionen och 4 Very Kronos blir såklart omgångens mest spelade häst och han är en nivå över övriga hästar i det här loppet. Det lockar dock att gardera en sån här stor favorit då renset är enormt bakom. Dessutom ska han gå med skor den nu och haft en lång säsong. Värst emot är 5 Antonio Trot men det är ingen jag litar helt på utan tycker det är väldigt öppet bakom Very Kronos och kommer gardera brett.

V75-4 

Stayerlopp över 3140m voltstart och  Robert Berghs 5 Vikens Dome är favorit och det är en rejäl stark häst som klarar alla distanser men jag tycker att loppet är väldigt öppet och vill ha med ett flertal hästar framförallt Berghs andra häst 6 Imagine Boko och 8 Down And Dirty.

V75-5

Här har jag ett fräckt lås i 3 Ebony Boko som kan lägga iväg rejält den första biten och trivs över distansen. 10 Exlamation Mark som körs utav Erik Adielsson och är anmäld barfota runt om. Blir det tempo på loppet kan han komma in i matchen trots sitt lite knöliga utgångsläge.V75-6

Här kommer en av mina två spikar i omgången och det är 2 Dream Creation som jag hade som speldrag i senaste starten och han spurtade strålande till en tredjeplats och hade det inte strulat med hästar framför så hade han nog avgått med segern. Nu är läget i det närmaste optimalt och formen på topp Örjan åter i sulkyn och det luktar vinst.

V75-7

Här kommer jag att spika Robert Berghs 5 Van Gogh Z.S som jag tycker har en mycket fin uppgift och jag tror att han susar till ledningen och leder det här loppet runt om. Rapporterna är dessutom på topp, och Berghs form kan inte någon klaga på. 
Här under finner ni länkarna till mina andelar! Nu kör vi!

Petterssons Stora 1500 :-

Gävles Diamantgruva 800 :-

Petterssons Miljon 290 :-

Petterssons Starka 79 :-

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna tar hand om veckans andra V64, igår var inte min spik i sista som bäst tyvärr. Idag tar vi nya tag och jag tycker bästa spiken finns i ... Läs travtips

Det är verkligen ingen enkel omgång vi har framför oss på tisdagen från Eskilstuna. I avslutningen är det bra klass på fältet men jag tar ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bjerke och Solvalla och som ... Läs travtips