Speltips till Åbys Stora!

Här kommer jag publicera lite speltips till fasta odds hos Bet365 där jag hoppas kunna bjuda på några riktigt fina godbitar.

Riktigt nära ytterligare en fullträff i onsdags när Hannibal Face gjorde ett mycket fint lopp och så när knäppt ledaren men förlorade med en nos efter en rätt tuff resa i vida spår så tog han längder över upploppet. Ytterligare ett fall framåt för hästen enligt mig och det var mycket kul att se trots att det inte räckte till vinst. Nu på lördag är det dags för i mitt tycke årets bästa lopp och jag tycker att Bet365 bjuder på ett riktigt fint odds här. Min klara första häst är 5 Bengurion Jet som senast på Åbergs kvällen fullständigt pulveriserade motståndet och vann åkandes på 8.8. Enligt Alessandro Gocciadoro är hästen dessutom bättre på längre distanser och härifrån kommer han få en bra resa i den främre träffen. Mitt huvudscenario är att han sitter i ledningen och då blir han oerhört svårstoppad. Trots att hästen bara är fyra år och osynad mot eliten så tycker jag att oddset på fyra gånger är alldeles för bra för att låta bli. Jag spelar Bengurion Jet vinnare och håller igång gul kusk hela vägen!

Givetvis finns mina V75 andelar laddade till lördagens omgång. 

Gävles Diamatgruva 800kr/andel (unik)

Petterssons Miljon 290kr/andel

Petterssons Starka 79kr/andel


Nu ökar vi!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips