Speltips: Ett bättre platsspel från Kolgjinis » 17 maj | Mattias…

Speltips: Ett bättre platsspel från Kolgjinis

Igår vann Mindyourvalue W.F på ett enkelt vis ifrån ledningen och loppet avgjordes direkt i starten då värsta motbudet Chief Orlando gjorde bort sig med galopp. Men jag klagar inte och till 4,5ggr pengarna är jag mer än nöjd.

Här kommer ett speltips till dagens tävlingar på Charlottenlund, nämligen 9 Ganyboy som tränas utav Adrian Kolgjini men idag körs utav Lutfi Koljgjini. Han möter förvisso ganska bra motstånd nu men han är rätt bra själv också, senast på Jägers så spurtade han ner samtliga över upploppet efter en resa på innerspår. Starten innan så höll han mycket bra till en tredjeplats bakom för dagen omöjlige Randemar R.D som tävlade första gången barfota.

Idag står han på 20m tillägg och det är några tuffa fransmän med men han besitter både styrka och har en bra speed så jag testar att spela honom plats 1-3 till medel insats hos Bet365.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips